maanantai 13. helmikuuta 2012

Säilytyskykyjen hiomista :) DIY :)


 "kuljetuslaatikko" jonka ostin kirpputorilta 8 eurolla.
Laatikon pinta oli loistava siinä mielessä, että sitä ei tarvinut hiota. Epäilin ensin, että puulankut imaisevat purkeittain maalia, mutta niin ei käynyt. Taisin saada laatikon valkoiseksi kahdella kerroksella, mutta niin ettei koko "lankkujen" pinta kadonnut. Naulat, puun oksat ja muu ominaisuus näkyy läpi juuri sopivasti. Laatikko on kätevä säilytykseen, mutta vähän hankalan painava siirreltäväksi :) heheh Sen paikka on kyllä kieltämättä vaihdellut liian useasti. Onneksi minulla on vahva mies joka on siirrellyt sitä minun halujeni mukaisesti paikasta toiseen. Ja vain pienellä irvistyksellä :) Nyt laatikossa on piirustusvihkoja, valokuva kansiota ja muuta säilytettävää. Olin pitkään havitellut tätä kirstua, mutta sen hinnan vuoksi en raaskinut ostaa sitä. Kannen kunto ei ollut loistava, ja maalipinta oli kovettunutta ja "paakkuuntunutta" monesta kohdasta, joka merkitsi minulle KOVAA työtä. Jonkin ajan kuluttua törmäsin samaan kirstuun jo unohdettuani sen, ja hinta oli laskenut 35 euroon! Siinä sitten mietittiin, että miten saan sen autoon :)

Tälläinen kaunokki siitä sitten tuli. Sain kannen korjattua ja vanhan maalin irti. Tuo vuosiluku, 1947, on ilmeisesti vuosi jolloin tämä omistaja, (lukee sisällä) on saanut tämän kirstun. 

Tässä myös yksi aarrearkku :) Valitettavasti minulla ei ole kuvaa alkuperäisestä kunnosta, kun tämän tuunaus oli extempporee tempaus. Äiti sai tämän tuunamisen innon alulle. Myös tämä vuosiluku on on merkitty sisälle.Tässä aarrearkussa säilytän kankaita ja ompeluvälineitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for your comments! :)