perjantai 10. helmikuuta 2012

Valloittava Valkoinen

 Valloittava Valkoinen

 Tässä upea kokoelma maailman ihanimmasta lahjasta jonka sain äidiltäni n. vuosi sitten. Kauniit astiat ovat Puolasta. Ihastuin heti! Eikun RAKASTUIN! :) Kyllä äiti osaa :) Koko kokoelmaan kuuluu suuret ruokalautaset, pienemmät pyöreät ruokalautaset, ovaalit "pasta" lautaset, kippoja, kulhoja, tarjoilulautasia,  voiastia, kermakko, sokerikko, ISO kannellinen "paisti" kulho ja upeat kahvikupit ja lautaset. Tämä kokoelma on aarteeni. Käytämme astioita päivittäin ja ne lisäävät kauneutta koko kattaukseen.
Tosissaan tämä on ensimmäinen päivitykseni uudessa blogissa. Englanniksi olen kirjoittanut blogia jo muutaman vuoden. Tervetuloa blogiin jossa käsittelen kodinpuuhia ja elämän iloja.
Kaunis Elämä.


Kauniit kuviot lautasen reunillaAivan ihana "paisti" tarjoiluastia :) Kauniit kahvat :)

3 kommenttia:

 1. Aivan huikea astiasto :) Kerro mulleki voiko noita tilata jostain..mikä tuon sarjan nimi on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka :)
   Kiitos kovasti. No sarjalla ei ole nimeä, sillä ovat suoraan Puolasta tehtaalta ostettuja, mutta kovasti olen yrittänyt hankkia näitä lisää ja varmasti ilmoittelen jos näin käy :)

   Poista
 2. Moikka! Minullakin on samanlainen astiasto. Todella ihastuttava! Omistan yli 200osaa... joitakin on päivittäissessä käytössä koska ei kultauksia, mutta isossa osassa kullatut reunat siksi on käytössä vain juhlapäivinä. Olen joitakin hankinnut kirpareilta ja kun usein käyn Eestissä niin siellä joskus saattaa löytyä kaupoista... kannattaa katsoa...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for your comments! :)