maanantai 19. maaliskuuta 2012

Maanantai kuulumisia

 Moikka, maanantait ovat kyllä sellaisia jumitus päiviä, että oksat pois. Viikonloppu menee aina töiden parissa ja ei sitä vain malta nukkua kun haluaa viettää vapaa-ajan touhuillen. Maanantaina sitten jumitetaan KOKO päivä. No on sitä kyllä tänään keretty sentään jotain tehdä..Ella meni eskariin kahdeksaksi ja minä tulin kotiin siivoamaan. Klo 12, kun Ella palasi eskarista niin rupesimme odottaamaan kyläilijöitä. Loppu päivä menikin kokkaillen ja illalla oli super kauppareissu. Super siksi, että teimme koko viikon ostokset kerralla. Huomattavasti helpompaa:
 -säästää rahaa(yhdellä kerralla törsää niin ei tule satoja muutamien kymppien ostoksia
-ja kun olemme saaristolaisia niin isompaan lähikauppaan tulee jo vähän
matkaakin.
Huomenna vietän rakkaani kanssa vapaata aamua.(rakkaalla hammaslääkäri päivä) Ihanaa kun saamme sen muutaman tunnin joskus aamuisinkin ja voimme nauttia aamukahvit yhdessä.
Tässä muutama tunnelma kuva kynttilöiden parissa. Tänä iltana ei takkaa enään jaksettu sytyttää, mutta kyllä ne kynttilätkin saavat hymyn aikaan. Kynttilöistä puheen ollen, tänään sain tuliaisia IKEAsta :) Jip hei :) KYNTTILÖITÄ! Kiitos Aija <3 Nyt painan pääni tyynyyn kun eivät silmätkään tahdo pysyä auki. Hyvää yötä :)

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for your comments! :)