maanantai 16. huhtikuuta 2012

manic Monday..

Moikka vaan. Huh. Ei ole päässyt bloggailemaan koko viikonlopun aikana kun netti kaatui perjantaina. Lauantaina soittelin siitä ja sanoivat, että linjoilla on jokin tukos ja että asentaja hoitaa asian maanantaina, tiistaina TAI keskiviikkona. No, aamulla sitten soitin(malttamaton kun olen)ja sieltä kehoitettiin hakemaan uusi modeemi jos modeemissa onkin vika. No ei sitten muuta kun takaisin autoon ja Prismaan. Nyt netti toimii. Elikkäs modeemi oli rikki! Onneksi ei odoteltu sitä asennusta koska eipä olisi auttanut. Hätähousuna oleminen toimii joskus... :) 
Voi kun sitä on jotenkin ollut niin kireänä koko päivän. Stressi on kamala asia. Olen aika easy going ja en turhista murehdi ja osaan aina ajatella positiivisesti, mutta sitten kun on jokin tapahtuma, tehtävää, uutisia ja odotusta niin KAUHEA STRESSI iskee. Eikö sitä voisi jotenkin lieventää vaikka jakamalla sitä ympäri vuoden...niin ei kaikki iskisi KERRALLA. *huokaa* Nyt ei muuta kuin hengitetään syvään, syödään vähän suklaata..ja nukutaan yön yli...Kyllä kaikki tämä palkkansa saa :) 
Mutta olen minä muutakin tänään tehnyt. Ellan syntymäpäivä kortit on askarreltu ja huomenna jaetaan eskarilaisille :) Kovasti on jo juhla ohjelmaa suunniteltu. Ihanat pirteät pinkit pippalot :) 
Hyvää yötä ja ihanaa alkavaa viikkoa :)


6 kommenttia:

 1. Ompas kyllä tosiaan pirtsakat ja ihanat kutsut!

  VastaaPoista
 2. Kauniita kutsukortteja olette askarrelleet.
  Tiedän tuon tunteen kun kaikki kekeminen kertyy ja ressi kasaantuu.
  Jaksamisia, kyllä se helpottaa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos <3 Voi teitä :) Oishan sitä vielä voinut ENEMMÄNKIN hienostella mut ei vaan jotenkin raaskinut :) (vaikka näitäkin aika kauan väsättiin) Ei ole askartelu taidot enää niin loistavat kun on muutama vuosi nyt ollut enempi sisustus ja maalaus meininkiä..hehe pääasia että Ella oli tyytyväinen :) Ja kun teemana on sitten pinkkiä ja vuolettia niin pitää kutsujen antaa pientä varoitusta :)

  Ja kiitos Sanna myös, kaikki hyvä palkitaan eikö se niin mene? :)

  VastaaPoista
 4. Sinä olet oikea ''Juhlanjärjestäjä'' ja siitähän sulla on kokemusta pikkusiskon synttäreiden ''täyden palvelun toiminnasta'' ja tyytyväisyys oli aina taattu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehe kyllä :) on niitä kaikenlaisia kutsuja järjestetty! Matildan prinsessa-missi juhlat oli kyllä aika mahtavat myös! :) Olen kyllä suunnitellut aikamoiset juhlat nyttenkin Ellalle..Tiistaina on "aikuisten" juhlat ja lauantaina tulee sitten pikkuväki...Kuvailen kyllä kaiken :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for your comments! :)