maanantai 2. huhtikuuta 2012

Pääsiäistä, virpomista ja aprillia...

Kyllä näissä oksissa ihanat karkkiset värit näyttävät hyviltä.

Pirteät värit sopivat eiliseen päivään ihanasti..

Lintukin löysi tiensä keittiöön laatikon piilosta.

Huomenta vaan. Eilen oli kyllä mahtava päivä. Oli lämmin aurinkoinen päivä ja pieniä noitasia kuljeskeli kylillä :) Tässä myös kuva meidän piiku-noidasta <3 Ella kierteli pitkin kylää ystävien kanssa ja sai NIIN ISOT saaliit, että suklaamunia riittää KOKO vuodeksi!!

Aamulla kun heräsin en meinannut uskoa silmiäni! TALVI!? Lunta on satanut yön aika niin, että autot ja kadut peittyivät...Miedän kaunis merinäköala on muuttunut jäätikkösaareksi...missä ne uikut ja joutsenet ovat...ja se kirkkaan kauniin sininen vesi....? Ja kun kevät oli jo niin lähellä...*huokaa kaivaten*

Mutta taas takaisin virpomiseen. Luin lehdestä viikonlopun aikana virpomis-aiheisia artikkeleita..välillä nauratti, sitten taas suututti ja vähän taas nauratti. niin moni(lukija)oli kertonut kuinka EI avaa ovea näille kyseisille pienille "kerjäläisille". Pienet noidat ja pupuset kuulemma kerjäävät vain rahaa ja jos saavat muuta niin naamasta kyllä huomaa. Voi voi...tämä on ikivanha perinne...miksi se on niin kamalaa?? ja en voi uskoa, että nämä pienet söpöliinit pilaisivat päivän niin pahasti, että ovea ei kannata edes avata. No kuka se nyt meni keksimään, että rahaa pitäisi antaa. En minä kyllä hyväksyisi sitä jos lapselle annettaisi rahaa...suklaamuniahan ne siellä metsästävät. Mutta niinkuin sitä aina sanotaan, meitä on moneksi...minä olisin mielelläni ottanut vastaan pieniä virpojia(mutta meillä on sisääntulo vähän hankala niin eivät oikein löydä ovea). Harmittaa...mutta olen iloinen kun näitä pieniä oli liikenteessä. Mitä mieltä te olette? Avaatteko oven? Kävikö teillä virpojia?
April fool´s: Onnistuitko huijaamaan ketään? Tai huijattiiko sinua? En ole vielä kuullut hyviä jekkuja. Olisi kiva kuulla ja tietää, että harrastetaanko tätä jekuttamista vielä? Minä en huijannut ketään. En keksinyt mitään jekuttamisen arvoista niin jätin väliin. Minua huijattii kerran. menin halpaan, koska se tuli henkilöltä joka ei ole IKINÄ tällaista harrastanut. Kyllä sitten nauratti. Lehdestä(jälleen kerran)luin aprilli jekuista. Oli kyllä huonoja juttuja. Vain YKSi noin kahdestakymmenestä julkaisusta jekusta oli hyvä. Tai edes pienen hymyn arvoinen. kyllä ihmiset keksivät vaikka mitä, mutta ei sellasita mikä naurattaisi. Jos olet kuullut hyvän jekun niin KERROHAN minullekkin. :)
Oikein ihanaa alkavaa viikkoa :)


5 kommenttia:

 1. Ihania pääsiäiskuvia...itsekin juuri toivottelin pääsiäistä kuvien kera omassa blogissani...tekstejäsi on myös hauska lukea.
  -äiti

  VastaaPoista
 2. Ihania pääsiäiskuvia, itsekin juuri latasin omaan blogiini pääsiäiskuvia...tekstisi ovat myös hauskaa luettavaa.
  -äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiots, tässä juuri latailen uusia kuvia :) ja sitten jatkan lukemista...käyn sinun blogissasi ja on muutama ihana uusi blogi jotka löysin tänää, PAKKO päästä niitä tutkimaan <3

   Poista
  2. Jiva, odotan uusia kuviasi, itse olen laittanut taas paljon uusia kuvia...tämä on niin ihanaa ja koukuttavaa...mistä löysit uudet blogit, suomalaisiako??

   Poista
  3. Joo! Ihania kuvia taas olet laittanut!!! No olen löytänyt täältä niitä blogeja..kun seikkailee niin niitä tulee vastaan :) hehe

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for your comments! :)