tiistai 15. toukokuuta 2012

11 kysymystä-haaste

Näin minä vastaan... :)

1. Oletko menossa kesälomareissulle johonkin?
Kyllä. Aina joku reissu tulee tehtyä kesällä. Nyt suunnittelemme Spa-lomaa viroon :) Ja sitten oli vähän asuntoauto ideaa..Ja tietysti mökillä olemme! 
2. Lempi tavarasi?
Voi ei, tää on kyllä paha. Heh jos olette huomanneet oon vähän sellainen kröhöm, "keräilijä" niin niitä lemppari tavaroita on aika monta.. Mutta, jos nyt on pakko valita jotakin niin se on...Iso puinen Buddha patsas/veistos jonka toin edelliseltä reissulta Thaikuista. Kannoin sylissä sen ja vaalin sitä kuin lasta koko kotimatkan ajan :)
3. Mieleen painuvin muisto?
Voi...Niitä muistoja on niin kauheasti..Muistan ja muistelen useasti aikaa kun asuimme Thaimaassa. Ja niitä loistavia matkoja joita teimme siellä perheen kanssa.
4. Suututko ja jos, niin miten se näkyy?
Olen joskus äkkipikainen, mutta se ei ole suuttumista. Se on vain kiukuttelua. :) Ja olen kyllä aika lepposa, mutta jos suutun niin suutun kunnolla. Ja loukkaannun. Sitä ei usein onneksi käy. Se näkyy siitä, että vetäydyn kokonaan hiljaiseksi ja mökötän. :(
5. Teetkö turhanpäiväsiä ostoksia?
En. :)
Olen hyvä säästämään. Ostan joskus paljon, mutta en tykkää sellaisesta shoppailusta, joka on vain pelkän shoppailun halusta. Jos näen jotakin joka on PAKKO saada, sille on ensin saatava se täydellinen käyttö tarkoitus ja paikka, muuten se pysyy hyllyllä. Hehe, sen voin kyllä sanoa, että täydellisiä paikkoja kyllä löytyy melkein aina enhän minä muuten sitä esinettä ihailisi ;)
6. Elämäsi lemmikkieläimet?
No lemmikejä on ollut vaikka minkälaista..Koiraa, pupua, jopa KusKus(laiskiaisen tapainen apina otus). Ja niitä on aina raahattu ulkomailla kotiin kaduilta ja äiti on ollut hulluuden partaalla kaikkien eläinsuojelu/pelastus operaatioiden kanssa. Tällä hetkellä Tipsu on elämäni lemmikki ja minusta tuntuu, että tulee aina olemaan se "special one".
7. Kadutko jotain, mitä olet joskus mennyt tekemään/sanomaan?
Tässä asiassa voin kai todeta että on ollut onnekas. En koe tehneeni tai sanoneeni mitään sellaista jota katuisin vieläkin. Tietysti hölmöyksiä on tapahtunut, mutta kaikki ne ovat olleet unohdettavissa. Nyt koputtaen puuta toivon, että asia säilyy näin. 
8. Oletko mieluummin vällyjen välissä kotona vai jatkuvasti reissaamassa paikasta toiseen?
Olen kotihiirulainen. Olen AINA nauttinut kotona olemisesta! Matkustaminen on SUURI harrastus, mutta mikään ei voita sitä kotiin paluun tunnetta. Jos kyseessä on vapaa ilta tai ilta kaupungilla, niin vedän flanelliyökin päälle ja hyppään sohvalle!
9. Harrastuksesi?
Laulan :) Matkustan.  Ja tietysti näperrän kaikkea sisustuksen parissa ja maalaan :) Anssin kanssa metsästetään aarteita ja entisöidään.
10. Oletko tyytyväinen elämääsi?
Olen erittäin tyytyväinen. Minulla on mahtava perhe ja ollut rikas elämä kaikin puolin. Nyt elän omaa elämääni ja haaveita on, joita pyrin toteuttamaan. Koko elämä on vielä edessä. Ja siihen mahtuu varmasti niin paljon ihanaa ja toivottavasti hyvin vähän pahaa. 
11. Mitä haluaisit kysyä minulta?
Haluaisin kysyä teiltä kaikilta onnesta ja kiitollisuudesta. Mikä on teidän mielestä se asia joka tekee elämästäsi onnekkaan ja mistä olette kaikista eniten kiitollisia.  Tähän kysymykseen ei tarvitse vastata, se on vain kysymys. Ehkä sinulle itsellesi. Asia jota minäkin mietin usein. Kaikkia niitä asioita jotka ovat tehneet minusta minut. Ja onko jotain sellaista tapahtunut mitä ilman elämä voisi olla erilaista.
Huh. Nyt on pohdittu. Oli kyllä mahtavia kysymyksiä. Kiitos Marru, http://marru-matkanvarrelta.blogspot.com/
 Haasteen sääntöjen mukaan minun täytisi nyt valita 11 bloggaria haastettavaksi 11 kysymyksellä. En valitettavasti tee niin, sillä haluaisin antaa sen teille kaikille. Joten, HAASTAN TEIDÄT KAIKKI! :)
Halukkaat saavat ottaa kysymykseni ja toteuttaa haasteen! Ilmoittakaa vaikka sitten jos otatte haasteen vastaan! HALUAN lukea ne! :)
Ja nyt..voi ei..kysymyksiä...
TÄSSÄ MINUN LISTA KYSYMYKSIÄ...rohkeesti vaan mutta ei niin vakavasti :)

1. Mikä on sellainen aisa jonka haluaisit tehdä, mutta et ole varma teetkö sitä ikinä?

2.Juotko kahvia? Jos juot, miten? Jos et, mikä on sinun kahvisi?

3. Mitä syöt aamiaiseksi?

4. Mikä on asia josta olet ylpeä itsestäsi?

5. Mitkä asiat ärsyttävät sinua? Miten toimit?

6. Kuka on sankarisi? Ketä ihailet?

7. Mitä teet työksesi? Jos et halua vastata kysymykseen kerro vain lapsuuden uraunelmastasi?

8. Pyöräiletkö, rullaluisteletko ja käytäkö julkisia?
9. Mitkä ovat lempisarjojasi?
10. Mikä on lempi vuodenaikasi, miksi?
11. Milloin ja miksi aloitit bloggailun?


4 kommenttia:

 1. Otin haasteen vastaan! Nyt vaan kysymyksiä kehittelemään! :) oikein mainio idea.

  VastaaPoista
 2. Moi, Aino-Kaisa. Löysin blogiisi tuolta monen mutkan kautta. :D Otan haasteesi vastaan. Käy siekin blogissani osallistumassa haasteeseeni, jonka sain ystävältä joku aika sitten.


  Henna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Henna!! Tervetuloa! Kiva kun löysit :) Minäkin tartun haasteeseen, voipi viedä hetkisen, mutta taidan tehdä tuonne oman sivun haasteita varten kun niitä on monia hauskoja joihin haluaa osallistua :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for your comments! :)