Tiistaina touhutaan

Tänään tein pikaisen kierroksen kirpparilla ja tarttuihan sieltä jotakin mukaan. Nämä lyhdyt olivat mielestäni aivan ihania! Olen etsinyt soihtuja ja lyhtyjä pihalle, mutta melko huonoin tuloksin. Nyt löysin lyhdyt jotka voin ripustaa puuhun. Jei! :)

Siirsin tänään yrtit parvekkeelle. Pelottaa pienten raukkojen puolesta vielä kun on ollut niin viileitä öitä, mutta luulen, että ovat iloisia päiväsaikaan auringossa. Ostin myös valkoisia orvokkeja. Kauniita. 
Parvekkeen kalusteet ovat hieman kärsineet ja kuten näkyy, ne tarvitsevat pientä käsittelyä. Tarkoituksena oli käsitellä ja maalata valkoiseksi, mutta nyt kun ne ovat olleet siellä niin jäin vielä harkitsemaan tuunausta. Tykkään tuosta kontrastista jotka kalusteet luovat kaiken muun valkoisen joukossa. Ja tietysti "hieman" kuluneesta lookista. Saa nähdä miten käy :)
Olen niin iloinen kun paprikat ovat tuloillaan :) Taimet täytyy vielä siirtää isompiin ruukkuihin.
Tosissaan, tänään on ollut oikein lämmin päivä. Aamupäivän vietimme kotona kunnes Anssi lähti töihin ja sitten minä lähdin kahvittelemaan. Kerkesin myös poiketa kirpparilla pikaisesti. Iltapäivän vietimme taas pihalla. Anssi haravoi, haaveili ja huuhaili kun minä taas olin yrttejen ja kukkapenkin kimpussa. Huomenna on tiedossa pientä huonekalujen järjestelyä/siirtelyä edestakaisin ja toivottavasti auringon palvontaa pihalla. Hauskaa illan jatkoa! :)

Kommentit

  1. Oi mitkä näkymät sinun parvekkeelta näkyykään, kerrassaan upeat! Ihania keväisiä istutuspuuhia sielläkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä nuo maisemat kelpaa :) Ihana nauttia kahvit parvekkeella(varsinkin aurinkoisina päivinä) kun saa katsella merta. :) Välillä taas tuiskuaa niin että tukka meinää lähtä :)

      Poista
  2. Kelpaa tuolla parvekkeella istua ja ihailla, vaikka sitten vähän kuluneemmillakin tuoleilla. Ja niin kuin itsekin sanoit, tuovathan vähän kotrastia muuhun valkoiseen.
    Ihanaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanista kommenteista, teille kaikille <3
      Olemme asuneett täällä nyt parisen kuukautta ja kyllä vielä ihmetyttää tuo maisema :) Toivottavasti siihen ei ikinä totu :)

      Poista
  3. Aivan upeat maisemat teidän parvekkeelta! <3 Ja nuo kalusteet on kyllä aika kiva kontrasti kauniin valkoisella parvekkeella. Tosi kaunis tuo kuvakollaasi, tykkään kaikesta siinä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 heh unohdin kokonaan mainita sitruunakurkuista. Yksi niistä on kuvassa, komeasti kasvavat kummatkin :) Heheh olen kuin mikäkin äiti noiden taimien kanssa, kokoajan hurja huoli ja sitten taas niin ylpeä kun kasvavat hienoiksi ja isoiksi :) Hassua touhua! :D

      Poista
  4. Ihanan kesäisiä kuvia ja tykkään tosta kuluneesta lookista :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kun olette kaikki samaa mieltä kalusteista, voipi olla, että jäävät nyt tuollaisiksi :) On se hieno kun täältä saa aina ihanaa kannustusta :)

      Poista
  5. On kyllä mahtavaiset maisemat.
    Tein koti on ihan MERENrannalla.. vautsi.
    KAUNISTA!!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ihan rannalla olemme :) Ja joka päivä ihastellaan ja huokaillaan että kuinka voi olla kaunista! :) Mainitsinkin yllä kommentissa että toivottavasti tähän ei ikinä totu, aina vaan hämmästellään :)

      Poista
  6. Hienot maisemat teidän parvekkeelta!
    Ja kauniilta näyttää parvekkeen sisustus. Kalusteet antaa minustakin hyvän kontrastin ja tuo kulunut look on kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Super hyvä mieli kaikkien mukana olosta ja kannustuksesta! UPEATA! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Suositut tekstit