tiistai 3. heinäkuuta 2012

Banneri hulluutta, valokuvia ja VALOKUVIA

Morjens :) 
Olen nyt tässä koko illan aikana muokannut banneria. Kuvat olin valinnut jo, mutta en millään ollut tyytyväinen kokoon, sillä se ei vaan asettunut keskelle. Ei sitten millään! Onko kokemuksia? :) 
Niin ja en maininnut eilisessä loma poustauksessa siitä kuinka KOKO päivän väänsin kuvia..hehe kuvia täytyy pienentää tänne blogiin jotta ei tila lopu kesken ja sitten tietysti täytyypi koota kaikenlaisia kollaaseja :) Kauan teillä kestää kuvien lataus ja valinta jos niitä on kauheasti? Missä sinä olet tarkka ja mikä tärkeätä kuvan "esillepanossa"?

Näitä nyt sitten tässä pohdiskelen...Eläköön valokuvaus! Eläköön IHANAT blogit!! <311 kommenttia:

 1. Minä tykkään tuosta keskimmäisestä bannerista! Joskus kun bloggeri jumittaa, auttaa kun sulkee selaimen kokonaan ja kokeilee sitten.

  Kyllä noihin kuvien käsittelyyn yms. menee tuhottomasti aikaa. Mutta olen löytänyt verkko-ohjelman, jossa on paljon oikeiden kuvankäsittelyohjelmien ominaisuuksia, ja paljon muuta jännää. ja mikä parasta, sen oppii heti! Eli se on Befunky. Kollaaseja sillä ei saa, ja kuvat vain yksitellen esiin/käsittelyyn, muuten se on tosi nopee. Kokeile.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, meinaan kokeille. Itse olen hulluna photoshoppiin :) Mutta kollaasit kokoon aina perus paintillä :) Toimii :) Kuvien koko aina vaan arvelluuttaa :) Hassua, minäkin itse tykkään eniten tuosta keskimmäisestä...mene vain hermot kun vihdoinkin sain sen oikeaan kokoon ja niin että se on keskellä, niin nyt se on noin...Mutta toistaiseksi vain :) TAAS :) Lisään siihen vielä tuon alatekstin heti kun tuntuu siltä, että se aikoo totella :) HAUSKAA VIIKKOA sinulle :D

   Poista
 2. Voishan kuvien käsittelyn varmaan helpomminkin tehdä, mutta teen sen kuitenkin näin:
  - ensin tietty lataan kuvat kamerasta, sit pienennän ne paintilla. Sen jälkeen muokkaan niitä picasalla ja teen tarvittavia muutoksia.Sieltä siirtelen blogiin valitsemani kuvat toiseen kansioon (jotta löydän ne sit nopsasti).
  Tän jälkeen koitan muistaa tyhjentää kameran ;)
  - ettei samat kuvat tuu taas uudelleen "käsittelyyn"
  - monimutkaista... ja kestää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on mukava kuulla että en ole ainut joka taistelee ajan kanssa näissä asioissa :) Mutta hyvä että ollaan niin aktiivisia täällä blogeissa niin on kaikkea ihanaa luettavaa ja katseltavaa :) Oikein hyvää viikkoa sinulle! :)

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Enpä voi mitään ohjeita kuvien käsittelystä antaa koska itse olen ihan aloittelija näiden kuvausjuttujen kanssa.
  Sinulla on valtavan kauniita kuvia blogisi täynnä ja niitä on kyllä kiva käydä katselemassa!

  VastaaPoista
 5. Kaunis banneri! Photoscape on tosi helppo ohjelma ja sillä saa kivasti muokattua kuvia. Sen voi ladata ilmaiseksi :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for your comments! :)