maanantai 16. heinäkuuta 2012

Hetken kesä ja kultainen koti


Oma koti on kyllä niin rakas ja kultainen. Olemme olleet nyt kauheasti poissa kotoonta ja on kyllä ollut ikävä kaikkia omia esineitä. Nyt olemme taas olleet kotona vain viikonlopun verran. 
Huomenna lähdemme linnanmäelle ja ennen sitä poikkeamme Espoossa vanhempieni luona :) 
Keskiviikkona katoamme taas mökille nauttimaan loppuviikoksi lomasta. Meillä on pientä kunnostusta käynnissä :) Viime viikolla aloitin keittiön uudistamisen(kaappeja rapsuttaen ja maalaillen).

Ensiviikolla Anssinkin lomat ovat kiitäneet ohi ja arki alkaa. Täytyy taas muistaa juhlistaa arkea, niin sekin voi olla luksusta. Ella nauttii vielä muutamia viikkoja lomasta ja sitten Ellasta tuleekin reipas pieni ekaluokkalainen :) 
Oikein ISOSTI tervetuloa uusille lukijoille. Huonosti olen kerennyt bloggailla, mutta olen kyllä pikaisesti aina vilkaissut blogejanne, eihän niitä ihan ilman voi olla :) Mutta pahoittelen kun en ole kerennyt kommentoimaankaan, mutta nyt kun palailemme tästä kotiin niin kommentteja satelee sitten niihin vanhempiinkin poustauksiin :) I promise <3 

Kesä on kyllä valitettavasti, minulle, ollut suuri pettymys. Ei sitä kesää kyllä ikinä edes tullut. Harmittaa niin kauheasti kun ilmat ovat olleet niin myrskyisiä ja sateisia. Muutaman hassun hellepäivän ehdimme nauttia saaressa ja vihoin huokaisin, että KESÄ...Mutta ei...se vain käväisi lämmittämässä meitä hetkellisesti unohtaen että tarvitsemme sen lämmintä kosketusta taas tulevan pitkän talven varalle. Joten nyt niitä peukkuja ja kaikki varpaat pystyyn ja toivotaan, että kyllä Kesä vielä tervehtii meitä. Ja jos ei, niin salaa itkemme ja täytämme muistot selaen kaikkien blogejen "hetken kesä" kuvat mansikoista, laitureista, paljaista varpaista hiekalla, kuutamo uinneista ja lierihatuista. Ehkä sitten pärjäämme.
LOISTAVAA loppukesää silti teille toivottaen <3
Nyt suuri kasa kuvia omasta kodista, siitä kullasta..

Niin ja, yläkuvassa tänään löydetyt aarteet :) Ja alakuvassa taskulamppu kokoelma on jo kasvannut kahdella :) Punainen löytyi mökiltä venevajasta ja keskimmäinen löytyi tänään kirpparilta.

19 kommenttia:

 1. Niin sievän näköistä teillä on :-) Kaunista :-) Oma koti paras koti <3

  Mukavaa lomaa sinulle! :-)

  Blogissani on alkanut Riviera Maison arvonta, tervetuloa mukaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Nyt kävin osallistumassa vielä arvontaankin :) Jei :)

   Poista
 2. Oma koti on kyllä paras paikka maailmassa. Reissujen jälkeen sen aina huomaa parhaiten. Teillä koti on viellä todella kunis ja viihtyisä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sanna :) On se kyllä niin että lomailu on IHANAA mutta on se vaan niin ihanaa tulla kotiin :) Omat tuoksut, omat aarteet!! AAh :) Ihanaa kesän jatkoa!! :D

   Poista
 3. Ihanan näköisiä kuvia ja niin fiksua tekstiä, ihan samoja mietteitä täällä ollut, mikä ihmeen kesä?? No ei auta kuin laittaa vielä positiivisuus-asenne päälle ja odottaa niitä kuuluisia hellepäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Joopa joo, kyllä tässä hiemaa masennusta meinaa olla kun kuvittelini upean kesän, mutta eihän tässä itkut auta :) Odotetaan vaan vielä täynnä toivoa :)

   Poista
 4. Niin ihanan näköistä teillä, ei ihme, että ikävä tulee, kun pitkään on poissa! Ja toivotaan tosiaan, että loppukesä sujuisi lämpöisemmissä säissä kun tähänastinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on täälläkin mietitty että minne kesä on oikein jäänyt. Onneksi syksy ja talvi ovat myös kauniita - ja sen jälkeen onkin taas kevät ja kesä <3 Ihania mökkipäiviä, tanssitaan kesäsateissa!

   Ps. Mistä desire (tarrako?) tuoliisi on ilmestynyt? Miiinä haluan ja! ;)

   Poista
  2. Jenni: kiitoos :) ja KYLLÄ sieltä vielä pieni kesä voi tulla....? :)

   Niina: Niinhän se on, itse pidän talvea hyvin kauniina, mutta en vain voi sille mitään että kaipaan lämpöä niin paljon :( Niin ja Desire tekstin olen maalannut itse tuoliin :) Muissakin tuoleissa on tekstejä, enjoy, happiness ja delicious :) Siitä vaan kokeilemaan :)

   Poista
 5. Miten kaunis kaappi! Nostalgisia tavaroita olet löytänyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia :) Ihania aarteita on kyllä tullu kerättyä :) nyt olen niin innostunut noista vanhoista taskulampuista :) kokoelma kasvaa :)

   Poista
 6. Aivan ihanan näköistä teillä!! Kyllä se omna koti on rakas, ainakin reissujen jälkeen;)
  Hyvää kesän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Anne.Mari! IHANAA kesänjatkoa myös sinne!! :)

   Poista
 7. Silmä jälleen lepäsi näissä kuvissa!
  Tuntuu kyllä että kesä ei edes ole vielä kunnolla alkanut. "Suomen kesä on lyhyt, mutta vähäluminen"-sanotaan. Onneksi kuitenkin ei ole pakkasta niin voidaan siitä nauttia ;)
  Mukavaa mökkeilyä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna!! No onneksi ei ole pakkasta! HUOH! Pidetään nyt vaan yllä sellaista yliliioiteltua positiivisuutta niin ehkä se kesä vielä piipahtaa :) kö? :)

   Poista
 8. Teillä on kyllä sitten niin ihanan näköistä :) ja joo, kelit on ollut kyllä aika noh, kelvottomat :/ mutta ehkä elokuussa? :D

  Nautinnollisia päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! teillä se vasta ihanan näköistä onkin!! :) Elokuussa helteitä! Voisipa hyvinkin olla :)

   Poista
 9. Ihanaa, meidän papalla ja mammalla oli tollainen lamppu ainankin muinoin mökillä ollessa käytössä. En tiedä onko se nykypäivänä missä. Aivan tajuttoman upeita.

  Hieno Blogi sinulla!: )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, voi vitsit, kiitti :)
   Juu nuo lamput on ihania, uusi kokoelma kasaantuu parhaillaan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for your comments! :)