maanantai 13. elokuuta 2012

a little first grader

Hei <3 Näin aluksi haluan kiittää teitä mahtavia naisia! Hurja kasa kommentteja tuli edelliseen poustaukseen ja tsemppauksia syksyyn! Myös teille, oikein ihanaa syksyn alkua! Mietinpä juuri sitä, että onpa hassua kun vuodenajan vaihtuminen saa meidät naiset välillä niin alakuloisiksi, väsyneiksi ja hetkellisesti ilottomiksi :/ Mutta onneksi sitä energiaa ja iloa tulvahtaa taas meille! Tuli niin lämmin mieli teidän kaikkien kommenteista :) Ja olokin on jo paljon pirteämpi! uudit lukijat, WELCOME :)
Muistetaan piristää toisiamme täälläkin niin paljon kuin vain voimme <3 Paljon blogi poustauksia kuvilla ja kaikenmaailman höpinöillä sekä piristäviä terveisiä ja kommentteja jakaen! :)

Sitten siirrynkin tämänpäivän aiheeseen. Pikku Ellasta tuli tänään ekaluokkalainen! Niin reippaasti(hieman jännittäen) astelimme kohti koulua(sijaitsee n. 400m kodistamme). Ellan jännitystä lohdutti se, että eskari on käyty jo samassa koulussa ja oppilaatkin ovat tuttuja. Koulunkäyntikin on tullut tutuksi sen verran, että pulpetit olivat jo käytössä eskarin ajan. Tiutisen koulu on pieni ihana kyläkoulu ja oppilaita tänä vuonna on 37. 
Ellä kyseli niin huolestuneena, "Mitenköhän minä pärjään koulussa kun en osaa edes lukea tai kirjoittaa...?"
Mutta kun selitin lohduttaen että ei se haittaa, sitä varten sinne kouluun mennäänkin. Eikä ole mittään kiirettä vielä! :)

Oikein hauskaa alkavaa viikkoa kaikille! Ja mukava tietää, että seurailette höpinöitäni täällä aina välillä <3


Our little first grader waves good bye and heads away to school.

14 kommenttia:

 1. Suloinen ekaluokkalainen! <3 Ihanaa koulunalkua!

  VastaaPoista
 2. Voi tuota pientä nöpönenää, mukava kuulla sitten miten eka päivä sujui. Kiva kuulla myös, että olet siellä itsekin jo pirteämpi, haleja teille!
  Äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka päivä koulussa sujui hyvin :) Pientä jännitystä ilmeisesti oli, sillä kotiin tullessa alkoikin kiukku! Siitä sitten pienimuotoinen kränä, sitten lohdutus ja nyt on meidän sängyssä päikkäreillä :) Arjen alkaminen olikin niin rankkaa pikku nöpykälle <3

   Poista
 3. Onnea Ellalle koulutielle! Jotenkin liikuttavaa katsoa noita pieniä kun tomerana kulkevat iiiiso reppu selässään.
  -Marjut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :)
   Oli se kyllä söpöä kun pikkuiset kipittivät ISOT reput selässä koululle päin! :)

   Poista
 4. Ihanaa kun lapsesi saa käydä pientä kyläkoulua! Muistan kyllä kuin eilisen päivän kun omat lapset ovat olleet samassa tilanteessa. Mukavia koulupäiviä ekaluokkalaiselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koulu on kyllä tosi kiva :) Itäisen Suomenlahden ainut saaristolaiskoulu :)
   Koulu on alkanut oikein mukavasti :)

   Poista
 5. Onnea koulutielle ja voit kertoa, että noita isompiakin oppilaita pakkaa vähän vielä jännittää (meillä alkaa yläaste ja lukio... siis uutta tiedossa huomen aamulla täälläkin) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos :)
   Paljon onnea sinne myös uusille haasteille koulun merkeissä :)
   Jännitystä saakin olla kun on uutta tiedossa :)

   Poista
 6. Kaikkea hyvää suloisen pikku Ellan koulutielle!

  VastaaPoista
 7. Onnea pienen koulutielle! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for your comments! :)