Kodin mietteitä ja havaintoja...

            Heippa vaan :)
Napsin tässä taas kuvia kotoonta(karvamattojen takia)ja nyt kun katselin kuvia koneelta aloin miettimään kuvien esineita, eli kodin esineitä. Minä olen pikku keräilijä. Anssikin on keräilijä(olen maailman onnekkain kun saan jakaa tämän sisustusmanian mieheni kanssa)! Kirpputorit ovat mahtavia, antiikkiliikkeet huikeita, vanhat ladot/varastot/talot upeita ja kaikkistä löytyy IHANIA aarteita!
Tosiaan, monet meidän kodin aarteista ovat kirpputorilöytöjä,antiikkikauppjen aarteita tai sukulaisten wanhoja.
Ensimmäisissä kuvissa on kaappi joka löytyi Anssin suvun mökiltä Nopalasta(mökki myytiin), kun kävimme "tyhjentämässä" sitä. Hioin ja maalasin kaapin meille sopivaksi.
Kuvassa myös muita aarteita: vanhat sukset- ja sauvat(Kilpakarhut, Esko Järvinen, 20 ja 30-luvun hiihtäjä). Pieni "kukkapöytä" oli kirpparilöytö, antiques-kyltit lahja äidiltä...
Alla vasemmalla: Keväällä tein löytöjä yhden asiakkaan miehen äidin kodissa. Sain mahtavan tilaisuuden ja luvan penkoa ja viedä asunnosta kaiken mieleisen. Tein täälläkin poustauksen upeista löydöistä (tästä). Kiitos vielä Anskun. Nämä matot jäivät keväällä ottamatta, mutta jälkikäteen ajattelin niitä paljon ja harmittelin kun en ottanut niitä. Viime viikolla kun menin töihin, ne odottivat(3kpl)minua siellä! Kuvassa näkyy myös(yksi kolmesta) vanha perunalaatikko jotka olivat aikoinaan löydöt Ollin Onnesta, antiikki- ja wanhan tavaran kauppapaikka. Tv-taso on itse tuunattu.
Oikealla: Löytyy uutta ja vanhaa. Lyhdyt olivat myös kirpparilöydöt(4kpl). Hyllylla kököttää "kokoelma" vanhoja peltipurkkeja- ja rasioita. Nurkassa nojaava puuairo on mökkiaarre.
 Vanha messinkinen öljylamppu/lyhty, Nopalan mökin löytöjä...
 Kuvakollaasi onkin edellisestä poustauksesta, uusin DIY projekti, tosin jo pitkään toivottu. But, better late than never! ;) HUOM: läppäri sohvalla, ja koukussa blogeihin!! Haitariovista näkymää olohuoneeseen ja keittiöön.
 Chilipuu: löytyy myös vanhoista poustauksista (tästä). Chilit ovat nyt kypsiä ja kauniin punaisia. Odottavat että nyppäsen irti, mutta en raaski :/ Pakkohan se on, kohta...Taidan pilkkoa ja pakastaa :)
Kuvassa chilipuun vierestä löytyy myös Ellan lasipurkki täynnä oman rannan aarteita, ruuveja, meren hiomia lasinsirpaleita, sulka, kiviä jne.
Tässä tämänkertainen aamu poustaus(jo 6 aloitettu..) Minäpä kipasen tästä töihin, oikein hauskaa TORSTAI päivää! Ja mukavaa kun muutamat uudet lukijat ovat löytäneet tänne :) Hei vaan <3

Kommentit

  1. se onkin huippua kun sisustaminen on yhteinen harrastus eikä koti ole vain toisen meistä näköinen :)

    VastaaPoista
  2. Ihania aarteita olet kyllä löytänyt ja silmiini osui nuo lyhdyt hyllykannattimessa roikkumassa..nappasin idean itselleni kun olen pitkään miettinyt et mitenhän saisin lyhtyjä sisälle roikkumaan jostakin..mutta täällähän se vastaus olikin..
    Vintit ja ullakot on ihania paikkoja..mie olisin onneni kukkuloilla jos selliseen pääsisi penkomaan ja vielä et saisi ottaa mitä haluaisi..
    Mukavaa työpäivää sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihana kommentti!! :D
      Ja mukavaa jos sait idean poimittua täältä :)
      Oikein hyvää viikonloppua sinne! :)

      Poista
  3. Kauniita kuvia ja hurmaavia esineitä, ihanaa, kun niillä kaikilla on oma tarinansa! Tekee kodista ihan eri tavalla Kodin. <3 On myös ihanaa, että jaatte saman intohimon keräilyyn, helpottaa kummasti arkea, kun puoliso ymmärtää oman tärkeän harrastuksen. :)

    Mukavaa torstaita sinullekin! 3<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Jenni! :)
      Onneksi vielä muistaa aarteiden alkuperän ;)
      kyllä se helpottaa kun kummatkin ihailevat samoja esineitä :)
      HAUSKAA viikonloppua!!

      Poista
  4. Todella kaunis kaappi, niinkuin kaikki muutkin tavarat ja on tosiaan hienoa, kun molemmilla on samat kiinnostuksen kohteet :)
    Oikein mukavaa työpäivää!

    VastaaPoista
  5. Heippa ja kiitos kivoista kommenteista blogissani. :) Keräilijän elämä on aina yllätyksellistä ja ihanaa, joskus ehkä tilanpuutteen vuoksi hankalaakin. Toivottavasti unelmien vaaka odottaa suakin jossain kirpparilla. En itsekään tiennyt sitä etsiväni kunnes ton näin. :) Niinhän siinä usein käy...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh nauratti tuo viimeinen osio, ei tiennyt tarvitsevan kunnes sen näkee :) HAHA samaa mieltä ;)
      Hauskaa viikonloppua!! :)

      Poista
  6. Juurikin nuo löydöt ja kirppariaarteet tekevät kodista oman persoonallisen pesän. Meilläkin kertynyt jos jonkinmoista tavaraa, mieheni ei niinkään osallistu keräilyyn mutta antaa hiljaisen hyväksyntänsä tämän mamman keräilyvimmalle :) Mukavaa työpäivää sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Anni, onhan ne miehet hellyyttäviä kun kummiskin antavat meidän naisten keräilyvimmoille periksi :)
      Heheh kuka se meidät mahtaisi pysäyttää kun on kaksi vimmaista saman katon alla :)
      Hauskaa viikonloppua!! :)

      Poista
  7. Ihanaa kun tavaroilla on jokin tarina. Se tuo kotiin persoonallisuutta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta :) Kiitos kommentistasi :) Hyvää viikonloppua!! :)

      Poista
  8. Oi kuinka kaunis päivitys, kauniita kuvia...vai ''pikku-keräilijä''...minuapa täällä hymyilyttää, olenhan äitisi ja minusta sinä olet pieni iso-keräilijä, mutta hyvä niin. Terkkuja Ellalle ja Anssille <3! Soitellaan viikonloppuna.
    XX äiti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heheh joo, pieni iso-keräilijä :) Myönnetään :)
      Terkut myös sinne <3

      Poista
  9. HEI IHANA TYTTÖ...missä olet, täällä odotellaan kauniita blogipäivityksiäsi!!
    XX

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä olen...kovin hiljainen, mutta yritän herättää äänen...

      Poista

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Suositut tekstit