maanantai 15. lokakuuta 2012

Kollaasi ja lintuhäkki

Hei vaan ja oikein hyvää maanantaita!
 Pitkään, siis todella piiiitkään, olen suunnitellut toista kuvakollaasia tv/viihdehuoneeseen. Mutta, ongelmana on ollut tämä muuttuva mieleni, sillä huonekalut ja esineet vaihtelevat paikkaa kokoajan. Nyt syysmuutosten mukana aukesi kokonainen seinä johon sain tehtyä tämän kuvakollaasin :) 
Neljän kuvan kokoelmataulu on maalattu liitutaulumaalilla. Jolloin ihania teksetjä voi vaihdella ja voi jopa jättää terveiset kullalle. <3
Kävimme sunnuntaina suulisniemessä kirpparilla ja sieltä löysin ihanan lintuhäkin. Laitoin tietenkin kynttilöitä lintuhäkkiin, sillä kynttilät ovat käytössä päivittäin tähän aikaan vuodesta. 
Lauantaina kävimme myös anttilassa ja löytyi kassillinen kaikkea kivaa! Joten projekteja on taas tiedossa ;)  Projekteja ja tuunausta. Kotia ja sisutamista. Niin, sehän on kivaa, mutta olisikohan sitä jotain muutakin josta voisi blogata...? Tietty, vilahtaahan täällä välillä ruokailuakin, mutta olisiko joitakin toiveita...
HASUKAA ILLAN JATKOA!! :D


12 kommenttia:

 1. Aivan hurmaava tuo lintuhäkki!

  VastaaPoista
 2. HAUSKA IDEA! TAULUPOHJA NÄYTTÄÄ JOTENKIN TUTULTA...LINTUHÄKKI ON KAUNIS.
  xx

  VastaaPoista
 3. Ihana häkki :)<3 Sekä kollaasi! Meilläkin vaihtui tänään (taas) olohuoneessa järjestys ja kollaasi päätyi vitriiniin (naulat seinälle kylläkin). Mies tykkää ;D Ihanaa viikkoa! Odottaen Anttila päivitystä, kävin siellä myös ja olis ollut vaikka mitä ihanaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehhe ai taas on järjestykset muuttunut :) KIVAA :)
   Juu Anttilassa tosiaan oli kaikkea kivaa, tyhjensin aika monet korit... :D
   Hauskaa viikkoa!! :)

   Poista
 4. Ihana kollaasi ja söpis lintuhäkki! Meillä kyllä taitaa olla tuo melkeinpä ihan sama ;) Kesän roikkui koristeena terdellä ja juuri muutama päivä sitten otin sisään talveksi. Viime vuonna laitoin sinn pienet sisävalot tuomaan tunnelmaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiii :) Joo minäkin ajattelin laittaa valoja, varmasti tulee oikein tunnelmallista :)

   Poista
 5. Kaunis kuvakollaasi! Ja kiva myös todellakin tuo lintuhäkkikin. Mullakin on lintuhäkki, joka etsii vielä paikkaansa. Olisi kiva ommella sinne papukaija tms. lintu piristykseski. Tai ehkäpä tähän vuodenaikaan soveltuisi paremmin vaikka punatulkku :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos :)
  Jokin niissä lintuhäkeissä vain kiehtoo...? :)
  Ei yhtään hassumpi idea, ompele vaan sinne pieni lintunen :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for your comments! :)