tiistai 2. lokakuuta 2012

Kun keittiössä tapahtuu...

Hei vaan :)
Päätin tässä nyt päivittää blogia taas kun kuviakin kertyi eiliseltä ja tältä päivältä aika paljon. Ehkä tämä jopa korjaa satunnaisia hiljaisia hetkiä, oikea KUVAPOMMI!! :)
Tosissaan, keittiössä on tapahtunut paljon. Huonekaluja on siirrelty, hiottu ja maalattu! Astioita, ruukkuja, kippoja ja kuppoja siirrelty ja kukkia, yrttejä ja satoa hoivattu. Tänään olen koko päivän pyörinyt keittiössä viikonlopun metsän antimia säilöen. Hilloa purkittanut ja sieniä paistanut ja pakastanut. Seuranani on ollut pieni karvakamu Tipsu (jaloissa pyörinyt KOKO päivän) ja koulusta kotiuduttuaan pikku Ellukka. Läksyt levitettynä keittiön pöydällä harjoittelimme yhdessä Ellan kanssa lukemista. Si- si- sii- sii- li. <3
Meillä selvästikin elämä kodissa pyörii keittiön ympärillä :D Onhan se iso keittiö, ja avoin olohuoneeseen, joten ehkä ihan ymmärrettävää....? :)
Missä teidän perheenne viettää aikaa? Olohuone? Televisiohuone? 
Niin ja olenko toivottanut uudet lukijat tervetulleiksi! TERVETULOA! Mukavaa kun teitä kertyy tänne lisää ja ihanaa kun jätätte merkinnän käynneistänne :) Minäkin lupaan vierailla niin usein kuin mahdollista.
Hauskaa illan jatkoa <3


12 kommenttia:

 1. Aivan ihana kuvapläjäys! Ja herkulliset ohjeet kaupanpäälle. :) Suppilovahverot on niin hyviä, nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Suppikset on kyllä herkkuja! :)

   Poista
 2. huiiii miten paljon hillosokeria sie laitat :D vaikka jokainenhan tekee just sellasen kun haluu. Meillä ei mene nuo sokerihillot ja puolukat muutenki ennemmin raakana. Meillä laitetaan kolmeen kiloon vain 500g sokeria. Mutta eikös se niin ole, että jokainen tyylillään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heheh nii :)
   Meillä ei oikein puolukoista välitetä, mutta makean hillon muodossa kyllä maistuu :))

   Poista
 3. Kauniita kukkia ja todella ihana tunnelma kuvista välittyy!
  Meillä aikaa vietetään enimmäkseen olohuoneessa ja teinit viihtyvät huoneissaan (kun kotona ovat). Siitä syystä toivonkin (yleensä onnistuu), että ruokailu tapahtuu kaikkien ollessa kotosalla :)
  Mukavaa alkanutta lokakuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä mukavaa jos pystyy syömään yhdessä, kyllä siihen kannattaakin pyrkiä hehe ja ihan vähän vaikka "pakottaa" :)
   Niinhän se on, että lapset kun kasvaa niin omasta huoneesta tulee tärkeä pommisuoja :))

   Poista
 4. Ihania kuvia!
  Jotenkin tämä syksy saa aikaan sen, että omia nurkkia pitää vähän kohennella.

  VastaaPoista
 5. Keittiö on kodin sydän <3 On ihanaa, että teillä on avonainen keittiö jossa äityli voi pyöriä ja hääriä vahtien kaikkea ympärillä olevaa :) Ehkä joskus niin meilläkin :)

  Olet ollut reipas! Kiva, että sait energiaa syksyyn ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina ihanasta kommentista :)
   Voih, kohta kun teillä pikkuinen alkaa kipittämään niin sitä saa kasvattaa silmät selkäänkin :) Ja teillä on IHANA koti jo nyt!!

   Poista
 6. Yhdyn tässä Niina Valkosen sanoihin; Olet ollut REIPAS! Vasta olit pieni tyttönen ja nyt tuollainen emäntä...puolukkahillot, sienet jne. Taitava lapseni! Kun katsoin METSÄ-päivitystäsi,on melkein kuin tuntisin metsän tuoksun nenässäni, kuvasi ovat upeita. Olet aina ollut luonnonlapsi ja olen siitä iloinen...<3
  XX

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh äiti! <3
   Metsästä kyllä saatiin lisäenergiaa taas lokakuulle!!! Minullekin tulee metsän tuoksu kuvia katsellessa :))

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for your comments! :)