Haaste- Joulun aikaa, joulun taikaa...

Hei vaan. Nyt jaan kanssanne hauskan haasteen jonka minulle antoi Sally, countrysally blogista. Joulu koputtelee jo kohta ovella ja se on ihanaa!! Päivän aloitin reippaasti kolaamalla koko etupihan ja tarkoitus oli lähteä kaupoille, mutta lumisade vain yltyi. Joten olen paketoinut lahjoja, ottanut kuvia ja bloggaillut. Kaupoillakin kerkesimme käydä myöhemmin iltapäivällä ja nyt loppu ilta meneekin taas paketoimiseen :) Hauskaa illan jatkoa ja hyvää alkanutta viikkoa!! :)

1. Kerro muutaman kuvan ja sanan kera miltä joulu tulee tänä vuonna näyttämään teillä.
Joulunakin, kuten aina, minä suosin valkoista, mutta pieni ripaus hopeaa ja tietysti luonnon värit ovat tervetulleita. Olen istuttanut ruukkuihin pienet männyn alut jotka olen koristellut kävyillä ja hopeapalloilla. Myös havunoksat maljakoissa ovat ihania. Joulutunnelma kotona syntyy kun kymmenet kynttilät palavat, takkatuli roihuaa ja hyasinttien huumaava tuoksu leijuu ilmassa.
 2. Jaa helppo ja hauska DIY joululahjaidea.
Piparkakkutalo on ehdottomasti helppo ja hauska joululahjaidea! Teen ainakin yhden piparkakkutalon joka vuosi. 
Tänä vuonna askartelen taas joulukortit itse. Askartelu on vaan niin kivaa!! Sain suloiset kuvat Ellasta ja Tipsusta niin päätin, että tänä vuonna kortit sisältävät kuvan.
 3. Mikä on paras sisustuskauppa joulun alla? Miksi?
No tämä onkin vaikea kysymys. Täytyy kyllä myöntää, että sisustusliikkeissä en ole käynyt aikoihin, eikä joululahjalistalta tänä vuonna löydy sellaisia toiveita. Heh siis onhan minun listassa, mutta muilla ei... Mutta voin toki suositella, ja se on Rosafina lahjatavarapuoti jumalniemen citymarketissa. Pieni puoti jossa on kaikkea ihanaa. 
Tiimarihan on myös LOISTAVA näin joulun alla kun askarteluhimo yllättää!  

 4. Miten paketoit joulun kauneimmat lahjat?
Paketointi on IHANAA! Olen aina nauttinut lahjojen paketoimisesta...miksi..no en ole ihan varma, mutta ehkä se on se lahjan antamisen ilo niin suurta, että jo paketointi vaiheessa hymyilyttää niin, että poskia kiristää. Pakettini ovat yleensä vaaleita, kullalla ja hopealla höystettynä. Ja jotkut oikein värikkäitä! 
 5. Mikä tulee olemaan tämän joulun trendijuttu sisustuksessa/ koristelussa?
Tänä vuonna minulla "uutena trendinä" ovat nuo pienet männyn alut :) Taitaa tulla ihan perinne, kun ovat niin söpöjä. 
 Tämä haaste oli hauska. Pistän haasteen eteenpäin:

Katja- Bag End
Jenni- Keski.
Pia- Kolmen Koti Rannikolla 

Ja tietysti kaikki halukkaat saavat napata haasteen mukaansa :)
Hyvää yötä <3 

Kommentit

  1. Kiitos hauskasta haasteesta! Tulee kyllä suorituspaineita, sulla on aivan ihania ideoita ja kuvia! <3 Ja nuo männynalut, lähetä yksi mulle, pliis! :) Aivan suloisia! Myös lahjapaketit näyttävät niin kauniilta, että raaskisiko noita edes avata... Ihanaa joulunodotusta sinulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Jenni, kiitos <3
      Mutta äläs nyt höpsi siellä, sulla on aina niin ihania kuvia ja ideoita, että ootan ihan
      innolla :)

      Poista
  2. Kivoja juttuja! Mä olen kans hullaantunut noihin mäntyihin ;) Sweet dreams!

    VastaaPoista
  3. Hauska haaste ja otan tietysti sen vastaan :-)

    Kuinka pienistä yksinkertaisista asioista saa kaunista aikaiseksi, kuten nuo pienet männynalut. Harmittaa kun meillä täällä päin ei ole metsiä mistä sellaisia voisi hakea... Se ihan oikea aito luonto kun on Alankomaissa todella kortilla.

    t. Katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa, odottelen innolla :)
      Tuo on kyllä totta, se on oikea rikkaus tämä kaunis suomen luonto. Siksi on mukava tuoda osa sitä kotiin ihan sisälle asti :)
      kiitos ihanasta kommentista :)

      Poista
  4. Pia kiittää hauskasta haasteesta, öitä, hyvä sellaisia!

    VastaaPoista
  5. KIVA HAASTE KIVASTI TOTEUTETTUNA...olisin muuten halunnut tuoda pikku-männyt tänne Varsovaan...nauti jouluisista fiiliksistä...Ellasta ja Tipsusta IHANA kortti, odotan, että saan omani.
    Halaus.
    äiti

    VastaaPoista
  6. Kiitos äiti <3
    Jätitkö pikku raukat sinne yksin....?
    Kortti tulee sitten ja joo tule vaan käymään jos kerkeet :))

    VastaaPoista
  7. Oih, ihanaa joulutunnelmaa teillä! <3 Mun piti kans laittaa ensimmäisiä lahjoja tänään pakettiin, mutta jumituin sitten kotihommiin, telkkarin ääreen ja blogeihin :) Ehkä huomenna... Hyvää itsenäisyyspäivää!

    VastaaPoista
  8. Taas kerran niin ihana tunnelma välittyy näistä kuvistasi!!! Blogissani olisi muuten sulle jotain pientä :)

    VastaaPoista
  9. Nyt on kuules pakko kertoa, että piparkakkutalo EI ole helppo diy-idea. :D Katsos eräät meistä ei vaan millään saa niitä pahuksen osia olemaan nätisti saati liimautumaan keskenään.

    Tosin piparkakkutalon syönti onkin asia erikseen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhah ai eikö :)) Anteeksi :)
      Minäkun olen aina pitänyt sitä niin nopeana ja helppona askartelupuuhana...
      Täytyypi osoittaa uudenlaista arvostusta sillekkin :)
      Sitäpaitsi sellainen "mökki kallellaan" piparkakkutalohan olisi oikein hieno...kyllä minullakin lipsahtelee, mutta korjaan koristeilla :))

      Poista
  10. Ihnia ideoita männyn oksista, tuovat kivaa sävyä ja ovat valkean keskellä kiva piriste. :) Itse en ole koskaan tehnyt piparkakkutaloa, mutta juuri tulostin kaavat ja ehkä uskallan kokeilla. Toivottavasti ei mene pipariksi kovin paljon. ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Suositut tekstit