Terveysviikot

Hei vaan :)
Kokeilussa ovat terveysviikot! Päätimme aloittaa vuoden 2013 terveysviikoilla jonka kautta kokeilemme uudenlaista ruokavaliota. Mitään älytöntä muutosta emme ole tehneet, mutta tietyt ruoka-aineet ovat jääneet pois. 
Mielenkiintoisinta on nähdä kuinka ruokavalion vaihto vaikuttaa kehoon ja mielentilaan. Odotuksiahan minulla (meillä) kyllä on. Paraneeko unenlaatu? Entä iho? Onko raikkaampi ja pirteämpi olo? Pääseekö väsymyksestä eroon? Putoaako paino? 
En ole mikään terveysintoilija. Eikä minusta sellaista tule, mutta miksipä ei kun rakastaa marjoja, hedelmiä ja vihanneksia ja TIETYSTI ruuanlaittoa!
Varmasti moni teistä on tehnyt lupauksia tai muutoksia näin uuden alkaneen vuoden kunniaksi. Minkälaisia lupauksia olette tehneet?? :D 

 Iltapalaksi ihanat hedelmäsmoothiet. Marjat ja hedelmät vaan tehosekottimeen ja joukkoon maustamatonta turkkilaista jugurttia ja n. dl maitoa. EI LISÄTTYÄ sokeria, ihanan makeuden saa banaaneista :)
Täyteläiset salaatit. 
Kana, katkarapu, loimulohi...Ihan mitä haluaa. Lihaa ja kalaa on kyllä saatava, niin mikä sen parempaa kuin koota herkullinen salaatti sinun lempi lisukkeellasi.. Makua tuoreeseen salaattiin tuon myös balsamikolla ja pestolla :)

IHANIA ja TIETYSTI HERKULLISIA torstai-illan hetkiä! 
Jess! Mä vihdoin löysin sopivan arvontapalkinnon, joten kohta arpaillaan <3
TERVETULOA ihanille uusille lukijoille <3

Kommentit

  1. Todella innostavalle näyttää! Täten lupaan tehdä tuollaisen smoothien tänään!

    VastaaPoista
  2. Kyllä noilla herkuilla kelpaa terveysviikon aloittaa :D
    Mä jätin lupaukset tältä vuodelta väliin ja päätin lähteä viettämään vuotta päivän kerrallaan... vai onko sekin jonkin sortin lupaus ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän on lupaus myös.. Ja oikein hyvä sellainen :)
      Hyvää viikonloppua :))

      Poista
  3. Multa löytyis muuten sulle jotain... :)

    VastaaPoista
  4. Terveysviikot alkoi täälläkin eikä pelkästään viikot vaan ihan loppuelämä!! Goodbye sokerin huurteiselle elämälle, toivottavasti et enää koskaan palaa ;)Nuo smoothiet on ihan ykkösjuttu ja niihin voi laittaa myös vihanneksia, yrttejä, manteleita tms. vain mielikuvitus rajana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä niin :) Tietysti jotakin makeata joskus saatava...?
      Mutta juu, samaa mieltä, smoothiet ovat kyllä herkkuja ja niin hyvä kun voi tehdä ihan mitä haluaa! :))
      Hyvää viikonloppua! :)

      Poista
  5. Hei, tää on hyvä idea! Just tänään mietin kaupassa, että smoothieta täytyy tehdä tänään ja nam, sä oot tehnyt. :) Muutenkin erinomainen idea ja haluaisin kuulla mitä muutoksia huomaat ruokavalion muutoksella. :) Pitäiskös itsekin aloittaa...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hassua :)
      Kyllä, minäkin kovasti odotan, että mitä muutoksia tässä tapahtuu. Vaikea vielä sanoa, mutta ehkä muutaman viikon kuluttua pitäisi jo muutosten tuntua/näkyä. Toivottavasti ;)
      Kyllähän sitä kannattaa kokeilla jos siltä tuntuu :)
      Hyvää viikonloppua! :)

      Poista
  6. Kevennetään täälläkin. Turhan iltasyömisen yritän jättää pois :)

    VastaaPoista
  7. Minulle sinulle haaste blogissani, käy kurkkaamassa. Ihanaa loppuviikoa.

    VastaaPoista
  8. Ei minustakaan tule ikinä terveysintoilijaa, juoksen ja jumppaan ja teen terveyssmoothejä, mutta syödä pitää, muuten minusta tulee ihan sairas!! Oi mitä ihanuuksia olet tehnyt, nam nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa :)
      Täytyy syödä ja pitää itsensä terveellisenä :)
      Hyvää viikoloppua :)

      Poista
  9. Heissulivei, äitisi täällä...herkullisia salaatteja, olisinpa siellä syömässä kanssanne! Äitisi ei ole tehnyt tällekään vuodelle mitään lupauksia, kas kun ei niitä pysty pitämään. Tsemppiä teille sinne.
    XX

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh ei se haittaa :))
      En minäkään normaalisti lupauksia tee :)
      <3 <3

      Poista
  10. Minäkin lupasin olla lupaamatta mitään :) Voi kun vaan olisi sitä selkärankaa luopua (tai edes vähentää) niistä herkuista. Pitänee hankkia sauvasekoitin tai tehosekoitin, sillä nuo smoothiet kyllä menisi täysin herkusta. Sinua muuten odottaa blogissani http://kotikolonen.blogspot.fi/ pikkuruinen haasteen poikanen :)

    VastaaPoista
  11. Onnea terveysviikoille! Hienoa! Minulle sinulle haaste blogissani, käy kurkkaamassa. Ihanaa ja teveellistä viikonloppua!

    VastaaPoista
  12. Kiitos näistä vinkeistä! :) Tämä kannusti minuakin!

    VastaaPoista
  13. Terveysviikot olisivat paikallaan meidänkin päässä, mutta mitään lupauksia emme uudelle vuodelle tehneet. Lupasin ainoastaan välillä pysähtyä ja nauttia :-)

    Smootheja olen testaillut minäkin, sillä työnantajalta saadussa joululahjapaketissa oli myös Philipsin tehosekoitin.

    Hyvää sunnuntain jatkoa,
    Katja

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Suositut tekstit