torstai 28. helmikuuta 2013

Siivoustarkastaja Tipsu Hyvää huomenta kaikille :)
Aurinkoiset terveiset täältä saarelta!! Aamu on ihanan valoisa ja kuuntelimme vastarannan tikan nakutusta jo heti aamusta. Valitettavasti viikonlopuksi on luvattu pakkasia ja lumisadetta!!!

Aamuinen aihe tänään on siivoaminen. Ja vielä tarkemmin ottaen, meidän Ella-neidin huoneen siivoaminen. Olisi ihana tehdä päivitys Ellan huoneesta, sillä huone on hyvin hauska ja värikäs, mutta aina kun astun ovesta sisään niin törmään kaaokseen. Aina sitä vain sanotaan, että kyllä pienen tytön huone on aina sotkuinen. Onko se näin?
Ella on kyllä yleensä ahkera kun pyydämme siivousta. Välillä on pientä narinaa aiheesta ja lapsi muuttuu etanaksi ja liikkuu kuin hidastetussa elokuvassa. Viime joulun alla teimme sopimuksen, että huoneeseen tulee paljon uusia leluja jos huone pysyy siistinä ja lelut nätisti omilla paikoillaan. Teimme paljon tilaa ja järjestelyn muutoksia, että olisi kivempi leikkiä uusilla leluilla ja että ne eivät häviäisi IHAN heti. Nyt ovat littlest pet shopit ja sylvanian perheet pysyneet hienossa järjestyksessä ja ovat olleet ihanissa leikeissä.
Ei minua haittaa vaikka lelut jäävät lattialle odottamaan seuraavan päivän leikkejä, mutta jos lojuvat siellä päiväkausia, on aika siivota.

Vein huoneeseen puhtaita vaatteita ja piti kipaista kameran kanssa ottamaan muutamat kuvat näistä vaatekasoista ja tietysti siivoustarkastaja Tipsukin oli paikalla.
Sänky on jo heti aamusta myllerretty ja vaatteiden peitossa. Lattiallakin lojuu vaatteita, mutta mistä ihmeestä nämä kaikki sukat?? Puhtaita ne mielestäni on, mutta yhtään paria ei tästä sukkanurkasta löydy.

Aurinkoista päivää kaikille lukijoilleni! Ja tervetuloa uusille lukijoille! Hauskaa, että teitä on tänne taas tullut lisää <313 kommenttia:

 1. Sama ongelma näköjään siellä kuin täälläkin...mietin tässä erään Aino-Kaisa tyttösen huonetta aikoinaan...
  XX

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heheheh :)
   Ai mitääh, kuka :)
   Kumma tuo teini Aino-Kaisa ollut....
   <3 <3 <3

   Poista
 2. Ihana siivoustarkastaja Tipsu teillä siellä. Meillä on täällä kotona kohta kaksivuotias tipsu poika Onni. Ihania ovat nuo koirakaverit:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :))
   Ihana pikkunen teillä sielläkin :)
   Karvakamut ovat parhaita :D

   Poista
 3. Odotappas kun tyttäresi on murrosiässä. Meillä huone oli aina kaameassa kaaoksessa, lopulta väsyin ainaiseen mäkättämiseen ja suljin murkun huoneen oven kylmän rauhallisesti. Nykyisin tyttäreni oma koti on varsin siisti :)
  Mukavaa illanjatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehhe KYLLÄ :)
   Minäkin olin aikamoinen öhöm, sotkija :)
   heheh mukava kuulla, että tavat ovat parantuneet :) samoin on käynyt täälläkin :)
   Taitaa olla aika yleistä nuoren tytön(ja pojankin) huoneessa :)
   Hauskaa illan jatkoa :)

   Poista
 4. Kuulostaa niin tutulta..toivottelen pitkää kärsivällisyyttä sinnekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos :))
   Pieni sotku on merkki hyvistä leikeistä, eikö niin :))

   Poista
 5. Hih, meidän siivoustarkastajamme Eppu osallistuu kans mielellään siivouspuuhiin; sillä on tosin paha tapa kuljettaa löytämiään sukkia omiin piiloihinsa. :DD♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh ihana :)
   Meidän tarkastaja oli kyllä nyt vähän laiskan oloinen ja todellisuudessa on itse aika sotkuinen :)

   Poista
 6. kuinka vanha itse olet ? :) mietin vain että kuinka nuorena tulit äidiksi? Sinulla on ihanan raikas blogi,mahtavaa kevättä Aino-Kaisa <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for your comments! :)