tiistai 19. helmikuuta 2013

What´s cooking my love?
Huomenta vaan!
Viikko on lähtenyt käyntiin, hieman hitaasti, mutta varmasti.
Eilinen ilta oli vahvasti omistettu matkan suunnnitteluun, mutta hotelleja ei olla vieläkään valittu. Me suuntaamme ensi kuussa autolla Puolaan <3 Siinä matkalla poikkeamme Tallinnassa, Vilnassa ja tietysti määränpää on Varsovassa vanhempieni luona. Takasin suuntaamme Riian kautta ja vietämme 3 yötä siellä. Hakusessa on spa -ja wellness hotelli, jotta voimme päättää lomailun rentouttavasti.  Ongelmana on vain se, että aina kun luulen löytäneeni sen täydellisin hotellin ja olen jo varaamassa sitä, niin eteen pongahtaa vielä kivempi.....? Mahdotonta...
Ainakin laivaliput on nyt varattuina! :)

Tässä teille hieman kuvia sunnuntailta, kun Anssi valtasi keittiön ja kokkasi. Ihana yllätys, sillä olin väsynyt ja en millään olisi jaksanut loihtia gourmet ruokia...Heheh gourmet...??
Ihanan ja OIKEIN herkullisen illalisen saimmekin! <3 Ehdotin, että jos vaihtaisimme rooleja useamminkin...Mutta päättelin(hieman hermostuneesta)naurahduksesta, että vastaus olikin ei...

Kuka teillä on kodin kokki? Meillähän se olen melkein aina minä, ja siksi, että rakastan ruuanlaittoa, mutta näköjään näitä "ei huvittaisi" päiviäkin tulee...Joten onneksi on tuo master chef tuossa vierellä.

Niin ja arvonta onkin suoritettu, ja voiton vei..........
Bikke!! :) Onnea onnea onnea!

Oikein ihanaa tiistaita ja alkanutta viikkoa kaikille! Bikke, laitahan viestiä tulemaan ;)

8 kommenttia:

 1. NAMI! Herkullisen näköistä syötävää :)) Millai multa on jäänyt huomaamatta että vanhempasi asuvat noin kaukana?? Kiva päästä heitä moikkaamaan!! Ihanaa että voitin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan, Puolassa asuvat :)
   On ihana päästä taas kyläilemään :)
   Niin ja ONNEA onnea :)

   Poista
 2. nami mitä herkkuruokaa ja onnea bikkelle!!!

  VastaaPoista
 3. Varsin herkullisen aterian oletkin saanut! Meillä useimmmiten kokkaan minä, mutta viimeaikoina olemme mieheni kanssa tehneet paljon ruokaa, lähinnä viikonloppuina, myös yhdessä. Se onkin kivaa yhteistä ajanvietettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sain, oikein maukkaan aterian :)
   Se kuulostaa kivalta, mekin joskus olemme yhdessä pyörineet keittiössä ja kyllä olet oikeassa, oikein mukavaa ajanvietettä :)

   Poista
 4. Meidän kokki on ehdottomasti mieheni! Minä olen täysin uusavuton tuolla keittiön puolella :-) Mies on jo kotona oppinut "roolijaon" sillä appiukkoni on aina hoitanut kokkaamisen; anoppi hoitaa kattamisen ja astioiden korjaamisen pois ;-)

  Kuulostaa että on kiva loma tulossa. Koita nyt jotain hotellia varata ettette auton takapenkillä joudu nukkumaan :-D

  t. Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, muistan tosiaan, että olet joskus maininnut tuosta kokkailusta :D
   Se on oikein hienoa jos miehesi osaa ja tykkää :)
   Anssikin tykkää kyllä ruuanlaitosta, mutta taitaa tykätä valmiista ateriasta enemmän ;)

   Nyt meinaan varata ne hotellit! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for your comments! :)