perjantai 5. huhtikuuta 2013

DINNER in Warsaw

Hei vaan ja kiitos ihanista kommenteista edellisessä päivityksessä. Nyt lupaan, että tämä on viimeinen Warsaw-päivitys. Kerron teille kahdesta aivan mahtavasta ravintolasta ja toivon, että niiden huikea tunnelma välittyy myös teille. 

Ensimmäisena iltana Puolassa kävimme koko joukon voimin syömässä upeassa ravintolassa Soho Factory alueella. Ravintola on kuuluisan Gesslerin ravintolasuvun paikkoja. Ravintolassa on kaksi puolta ja toinen puolista on avoinna 24/7. Ihan mahtavaa!! 
Konsepti on niin hauska ja upea kokemus, sillä asiakkaat istuvat tiskin äärellä joka ympäröi keittiön. Siinä kokit sitten valmistavat ruoka-annoksesi(pienellä showlla) ja voit seurata kuinka upea annoksesi valmistuu.
Ilta oli todella hauska ja ruoka erittäin hyvää. Tunnelma ja ympäristö olivat mahtavat ja palvelutyyli jättää ainutlaatuisen vaikutelman. Käy vielä tutustumassa tästä jos vaikka etsitkin ravintolaa Varsovan suunnilta joku päivä ;)

Yhtenä iltana kävimme Anssin kanssa kaupungilla kahdestaan. Meillä oli pöytä varattuna toisessa Gessler ravintolassa. Tämä oli hyvin erilainen verrattuna hienoon Soho ravintolaan. u Kucharzy on hotellin vanha keittiö jossa on monia katettuja huoneita ja pieniä käytäviä valkoisten laattaseinien ympäröimänä. Näky voi olla hyvin karu, mutta itseasiassa tunnelma on hyvin viihtyisä. Tässäkin ravintolassa on mahdollisuus istua tiskin äärellä josta voit seurata kokkejen puuhia. Valitettavasti emme saaneet pöytää tiskin ääreltä tällä kertaa, mutta se ei haitannut, sillä olimme jo saaneet sen kokemuksen.
Illan mittaa ravintola täyttyi ihmisistä, naurusta, hälinästä ja lämmin tunnelma valtasi huoneet.  Ruoka oli erittäin hyvää ja palvelu erittäin henkilökohtaista, sillä ruoka tarjoillaan niin, että kokki saapuu luoksesi painstinpannun kanssa ja annostelee sinulle ruuan lautasellesi. Kokit tarjoilevat ruokia puisilla kärryillä ja osa ruuista valmistetaan vierelläsi. It´s absolutely fantastic!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Oikein herkullista viikonloppua kaikille!

12 kommenttia:

 1. Aivan mahtavilta kuulostavat nuo ravintolat! Ja kyllä näitä kuvia katselee mielellään enemmänkin :D
  Ihanan aurinkoista viikonloppua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Marru :))
   Ihanaa alkanutta viikkoa!! :))

   Poista
 2. Kiitos tosi paljon kuvista, ihanat paikat ja tunnelmat, tiirasin tarkkaan ihan jokaisen, sillä olen itse lähdössä varsovaan kolmen viikon päästä. Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :)
   Ihanaa!! No todella mukavaa jos näistä oli jotain apua!
   Hyvää alkanutta viikkoa! :)

   Poista
 3. Vau, näyttääpä rennolta ja mukavalta ruokapaikalta. Olenkin aina pohtinut, että olisi varmaan tosi kiva kokeilla sellaista "avoravintolaa" eli seurata ruuan valmistusta alusta loppuun.

  Oikein mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia :)
   Oli kyllä mahtavat paikat!
   Hyvää alkanutta viikkoa :))

   Poista
 4. Nam ja wau! Tosi upeita kuvia ja voin jo tuntea nenässäni huumaavat tuoksut!
  Aurinkoista viikonloppua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh kiitos!! :))
   Hyvää alkanutta viikkoa! :)

   Poista
 5. Upeita kuvia ja niin kaunista. En ole koskaan Puolassa käynyt, muttta sinne on niiiin pakko joskus päästä.
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Voih, käykää ihmeessä joskus :)
   Puola on kiva maa.
   Hyvää alkanutta viikkoa :)

   Poista
 6. Sulla on ihana äiti <3

  Niin, ja sulla on ihana blogi myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :)
   Ja oikeassa olet, minulla on kyllä todella ihana äiti <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for your comments! :)