keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Kuulumisia
Moikka vaan kaikille. Ilokseni olen huomannut, että täällä on ollut liikennettä vaikka minä olenkin ollut poissa jonkin aikaa. Syynä tähän on se, että olemme astuneet yrittäjän elämään ja pyöritämme Kotkan Otsolassa Pizza Caféta.
Täytyy kyllä myöntää, että rankkaa tämä on ollut näin alkuun, mutta hienosti vielä pötkitään voimalla ja innolla. Mukavasti hommat rullaavat ja kauppa käy :)
Olemme vasta nyt aloittaneet sisustamisen(vaikka sekin on kesken), sillä tärkeintä oli, että saamme meidän osalta ovet auki ja asiakkaat sisään. Nyt, vihdoinkin paikka on saannut ripauksia meidän mausta vaikka onkin vielä keskeneräistä. Haaveena(eikä vain haaveena) on tuoda myyntiin ihania home-made leivonnaisia ja että saamme luotua mukavan tunnelmallisen Pizza Cafén.

Pitkiä työpäiviä on takana ja vielä edessäkin. Kotona emme ole oikein ehtineet olla, mutta iltaisin olemme käynneet uimassa ja ahkerasti viljelty yrttejä. Perunat ovat kasvaneet hienosti ja kohtahan saammekin oman maan pottuja :) Tomaattejakin on tulossa runsaasti.

Pikku-sisko Matilda on meillä kyläilemässä tämän viikon ja huomenna vietämme riemukkaan päivän Linnanmäellä!! Hip hei!! :)

Ihanaa viikkoa ja lämmintä kesää kaikille. Yritän taas palailla tänne aina vaan kun aikataulut antavat periksi. Ja TERVETULOA uusille lukijoille.

Aurinkoa, lämpöä ja riemukasta viikkoa! ♡

18 kommenttia:

 1. Ihanaa, onnea uudelle yritykselle!
  Mukavaa kun pikkusisko on käymässä, mulla on 10 v nuorempi sisko ja oli tosi kivaa aina kun tuli kesäsin meille lomailemaan ja hoitamaan lapsia, sillon kun asuimme Vantaalla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii kiitos hurjasti :))

   Niinpä, oikein kätevää, Matilda onkin paljon lähempänä Ellan ikää kuin minun, joten heistä on toisilleen seuraa. Ja samalla Matildasta on IIIISO apu lapsenvahtina ;)

   Poista
 2. suuuuper schöne FOTOS.....liebe grüße aus TIROL

  VastaaPoista
 3. Onnea kahvilalle - hyvältä näyttää:)

  VastaaPoista
 4. Onnea kahvilayrittäjille! Ihanan raikkaita kuvia olet napsinut, kahvilastako?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!!:)
   Kyllä kuvat ovat pientä tunnelmaa puodilta. esimakua tulevasta :)

   Poista
 5. Onnea uusiin kujeisiin! Kaikkea hyvää teille!
  Laitahan sitten kuvia, kun sisustus on valmis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3
   Kyllä laittelen sitten kuvia kun kaikki on valmista :)
   Heh vaikka itseni tuntien, valmis tulee aina muuttamaan ilmettään :)

   Poista
 6. Ilosta aurinkoaamua kammarista ! Onnea kahvilanpitäjille, kuulostaa niin mukavalta. Uppeita nämä sinun kuvat, ihanan isoja ,ei tarvi tihrustella :) Milläs keinoin saat ne näin suuriksi ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos lämpimät terkut kammariin!
   Muutan aina kuvien resoluution. Käytän 700px pystykuville ja 799px vaakakuville. Näin pystyn muuttamaan koon alkuperäiseksi kun kirjoitan tekstejä. Näin kuvista tulee ihanan isoja :)

   Poista
 7. Onnea uudelle yrittäjälle! :)
  Tosi kauniita kuvia jälleen. Tunnelma kohdillaan.

  VastaaPoista
 8. Paljon Onnea yrittäjyyden johdosta! Kauniilta ja raikkaalta näyttää!

  VastaaPoista
 9. Ihania kuvia, kyllä olenkin odottanut uutta päivitystäsi ja tänään kai lähetät pikkusiskosi sieltä kotiinpäin?? Kivat kuvat myös pikkukahvilastanne.
  XX

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for your comments! :)