torstai 26. syyskuuta 2013

Mitä sinä luet? Ja miten?
Hei vaan. Mietin tässä juuri, että onpa harmillista kun en enään osta lehtiä lehtihyllyiltä. Yritin kovasti miettiä syytä tähän. Ja yksinkertainen syy tähän on se, että blogimaailma on niin paljon helpompaa. En ole kokenut tarvetta hankkia lehtiä, sillä täällä minä saan nauttia kauniista kuvista ja päivittäisiin arjen ja kodin tarinoihin on helppo samaistua.

Voihan syynä myös olla se, että kaupassa käyminen on minulle niin vastenmielistä, että siinä kiireessä kun survon ne elintarkeät ostokseni niihin natiseviin ja aina niin vinoon kulkeviin kärryihin, että en vain missään vaiheessa pysähdy muistamaan sitä suurta lehtirajontaa joka odottaisi hyllyillä.

Voin rehellisesti kertoa, että minä kyllä valitsen lehteni aina kannen perusteella. Joten siitä pointsit kannen suunnittelijoille, se toimii!

Äitini on kova lehtien suurkuluttaja ja kierrätys toimii loistavasti, sillä otan vastaan lehdet suurella ilolla. Kirpputoreilta olen myös napannut mukaan lehtiä jotka olen täysin sivuttanut kun ne ovat ilmestyneet. Joten kiitos myös teille jotka kierrätätte lehtiänne kirpputoreilla.

Viikonloppuna ostin itselleni Talo&Koti- sekä Koti ja Keittiö lehden. Talo&Koti on aina viehättänyt minua sillä kodit ovat lämminhenkisiä ja maanläheisiä. Sisustus on minun makuuni. Koti ja Keittiö on hitusen verran modernimpi kuin oma makuni, mutta erittäin ajankohtainen tyyliltään. Tämän kyseisen numeron halusin ostaa sillä lehdessä on Cafe Latte Spiritin Leean kaunis koti.

Voiko täydellisempää lukuhetkeä ollakkaan kun on kääriytynyt vilttiin ja kourassa on kuuma
kaakao? :) Sen kyllä sanon, että naiset ovat kyllä hassuja, mutta niin yksikertaisia. Tapahtui se sitten keittiönpöydän ääressä, tai sängyssä hämärän valon hehkussa, mutta sisustuslehdet tuovat meille suurta riemua! :)

Mitä lehtiä te luette? Ja mitä parhaiten, miten?

Kauniita lukuhetkiä 

Niin ja muistattehan arvonnan.

16 kommenttia:

 1. Minä tykkäsin toivekoti&puutarhalehdestä ostin sen aina irtonumerona mutta se loppui... ja nyt uusinta on tuo uudistunut unelmien talo&koti lehti mutta en ole sitä enää ostanut, sillä huomasin että kodithan on blogien kirjoittajia juuri heidän joita minäkin luen..siis täällä voin katsella samat kuvat mitkä on lehdessä..ja ne joiden koteja siellä esitellään on samat kuvat blogissa..odottaisin lehdeltä ihan jostain muualta koteja niitä joita ei ole nähty ja senkin huomasin lehdestä että se on paljon ohuempi kuin ollessaan talo&koti...siksi turhauduin lehteen..ja toisaalta olet oikeassa blogi ja pinterestistin tarjonta on niin suurta että niistä löytyy inspiraatioita roppakaupalla ja facebook sivistoilta..että tälläisiä ajatuksia tänään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä ajatuksia :)
   Toi on kyllä totta! Kotien pitäisi olla uusia ja ennennäkemättömiä. Mietin juuri, että onkin aika "ennalta"arvattavaa, että mitä koteja siellä voisi olla seuraavaksi, sillä suurin osa onkin myös täällä blogimaailmassa.
   Nettitarjonta on kyllä loistava ja kätevän nopea, mutta vitsit minkä riemun löysin taas kun pitkästä aikaan ostin lehtiä :))

   Ihanaa viikonloppua!! :)

   Poista
 2. Olen aina tilannut kotiin jotain naistenlehteä. Nyt tulee MeNaiset. Ja Meidän Perhe-lehden tilasin, kun olen taas kotiäitinä...sopii tähän elämäntilanteeseen. Sisutuslehtiä ostelen irtonumeroina, sillä haluan vaihdella lehtiä ja ostan ne aina kannen perusteella. Joku juttu kiinnostaa :). Lehtien lukeminen on rentouttavaa omaa aikaa ja varsin tunnelmallista näin syksyisin takkatulen ääressä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh kannen perusteella on hyvä shoppailla :))
   Mmm kuulostaa hyvältä, lukeminen takkatulen ääressä :)

   Poista
 3. Olen ahkera irtonumeroiden ostaja. Jopa niin ahkera, että osa jää lukematta tuoreeltaan kun on jo uusia lehtiä kannettu kotiin. Jossain vaiheessa tietenkin luen ne vanhentuneetkin lehdet. Ostan useimmiten tarjouslehtiä. Suosikkini on Koti ja keittiö, Divaani hyvänä kakkosena. Lisäksi tietysti Annaa, MeNaisia, Kotivinkkiä, sporttilehtiä... En uskalla edes ajatella kuinka paljon rahaa säästyisi vuodesa jos jättäisin lehdet ostamatta. Netti on pullollaan sisustusvinkkejä, joten varmasti ihan hyvin pärjäisi ilman lehtiäkin...mutta netistä puuttuu se selaamisen riemu ja paperin rapina. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irtonumeroiden ostaminen onkin suosittua :)
   Heheh sinulla varmasti löytyy paaaljon ihania lehtiä!!
   Minustakin oli ihana selata lehteä pitkästä aikaan! Ensin plärään nopeasti, ahmien kuvia ja sitten vasta myöhemmin uppoudun oikeasti lukemaan :))

   Poista
 4. Tilaan vain unelmien Talo ja Koti-lehteä. Sitä ennen en tilannut vuosikausiin mitään.
  Rakastan sitä lehteä ja niitä rauhallisia lukuhetkiä, kun lehti kolahtaa postilaatikkoon päikkäriaikaan ja minä keitän kahvit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, kuulostaa hyvältä! :)
   Itse en ole tilannut lehtiä kotiin piitkään aikaan. Irtonumerot (kannet) kutsuvat ostamaan :)

   Poista
 5. Lehtiä tulee ostettua satunnaisesti ja yksi lehti tipahtaa postilaatikkoonkin säännöllisesti. Iltaisin on kiva sängyssä lueskella hetiki ennen nukahtamista, harvemmin tulee luettua kirjoja. Herkullisen näköinen tuo kaakaosi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Kuuma kaakao on herkkua, kuten sängyssä lehtien selailu!

   Poista
 6. Täällä yksi sisustuslehtien suurkuluttaja ;) Harvoin kylläkään lehtiä luen, selailen ja fiilistelen kauniita kuvia!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä! :)
   Heheh minäkin selailen aina lehdet läpi monesti ennenkuin pääsen mitään edes lukamaankaan :D

   Poista
 7. Heh heh, sinähän jo kerroitkin, että olen lehtien suurkuluttaja...mitä kyllä olenkin :-)) Sisustuslehdet ovat heikkouteni ja rakastan mm. Elle decoration brittiversiota, myös ruotsalaiset sisustuslehdet miellyttävät.
  Ihanaa kun ehdit siellä tehdä blogipäivityksiä!
  xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahhh sinulta saankin aina kaikkia ihania lehtiä, joita en normaalisti mistään saisikaan!! :))
   <3 <3 <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for your comments! :)