Kodin laiminlyöty tila-Haaste




Sain Susannalta hauskan haasteen  Ideana on, että esitellään kodin laiminlyöty tila. Ja meillähän se on tuo alakerran eteinen. En ole ikinä esittänyt teille kuvia kyseisestä tilasta ja siihen on se syy, että tila on käytössä vain hetken päivässä. Alakertaan riisutaan kengät, ja kuten kuvissa näkyy useimmiten kengät lojuvat pitkin ja poikin. Jyrkät raput vievät yläkertaan josta aukeaa ovi suoraan olohuoneeseen. Erillistä eteistilaa ei yläkerrassa ole ollenkaan. 
Tilan leimasin laiminlyödyksi siksi, että se on vain käytännön tila, enkä ole "siistinyt" tilaa silmälle mielyttäväksi. Sävyt eivät ole meidän mieleen, mutta jo muutaman vuoden tottumisen jälkeen siihen on tyytynyt. Voishan tuohon jonkun kukan koukkuun pistää jos se vaikka auttaisi... :)

Maalaaminenhan olisi ihan parasta, mutta tarvitseeko tuota nyt harkita...Kun tällaisessa mummonmökissä asutaan :)

Haasteen jaan: Moderniin Puutaloon ja Korukoppaan

Löytyykö teiltä laiminlyötyä tilaa?



Seuraava haaste...Tämän sain Marrulta, kiitos 


1. Lempiväri sisustuksessa?
Lempiväri sisustuksessa on varmastikin valkoinen. Tykkään myös kauniista puunsävyistä. Kesäisin tykkään kun kasvit ja kukat tuovat väriä kotiin. On sitä vähän opeteltu värejenkin käyttöä :)

2. Design esine/-huonekalu, joka ei koskaan tule meille?!
En osaa nimetä mitään erityistä, mutta sen verran uskallan sanoa, että en välitä muovisista esineistä. :)
3. Hurmaavimmat henkilöhahmot TV:ssä?
No kylläpä pisti pahan...Katsomme aika vähän telkkaria...
Matlock! hahaha niin symppis ja fiksu papparainen ;)

4. Suosikki leivonnassa?
  Tykkään hirveästi leipoa. Kakkujen tekeminen on todella kivaa, sillä tykkään panostaa koristeluun, mutta niitä meillä ei oikein syödä, joten tekeminenkin jää vähiin. Mutta ehdoton suosikki on ihanat tuoreet sämpylät :) Nam! Otin juuri pellillisen uunista...

5. Viisi blogisuosikkia
Tämä on haastava osio, sillä varsinaisia lemppareita ei ole. Joten laitan tähän listan(siis osan)blogeista joita seurailen. Ja haasteen saapi napata mukaan kaikki jotka haluavat.
Keski(piste), Hotel Mama, mondayTOsundayHOME, Pieni Lintu, Blogi Vanilija, Kolmen Koti Rannikolla, Just my imagination, Marru-matkanvarrelta, Vintage House, Voikukkapelto, Bag End, Valkoinen Soihtu...




Oikein mukavaa torstaita kaikille! 





Kommentit

  1. Tuo tuoreen sämpylän tuoksu... niin ihana... ja täällä opetellaan/tutustutaan gluteenittomiin jauhoihin. Saas nähdä onnistunko niistä joskus sämpylöitä loihtia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä, sämpylän tuoksun haistaa pitkälle :)
      Olen aikoinaan tehnyt paljon gluteenittomia sämpylöitä ja ihan yhtä maukkaita nekin olivat, kun niitä itsekkin välillä maistelin :)
      Eiku vaan leipomaan :))

      Poista
  2. Kiva haastepostaus! Mukavaa luettavaa♥ Mä oon kanssa nämä kaksi haastetta tehnyt:) Ihanaa, että muiltakin löytyy laiminlyötyjä tiloja (vaikkakaan teidän laiminlyöty tila ei näytä ollenkaan pahalta; ja kuten sanoit, ihan jo pelkkä kukkanenkin tekisi ihmeitä, saati sitten se maalaaminen) :)

    Iloista viikkoa!

    VastaaPoista
  3. Muhh que rico pan y que hermosa entrada llena de zapatos !! Esos lugares así me dan la sensación de familia
    Besos

    VastaaPoista
  4. Mä voisin tulla sun kanssa maalaamaan tämän valkoiseksi joku päivä ♡
    Näen jo kuinka kauniisti se sopisi teidän muun talon tunnelmaan ja sisustukseen.
    Mitäs sanot?
    Haleja

    VastaaPoista
  5. Olipas vain kiva lukea näitä haasteita! Eteisaulan ja portaikon sais varmaan maalilla valoisammaksi, mutta onhan siinä hommaa, eikä näytä nytkään pahalta.

    VastaaPoista
  6. Olipa kiva kun toteutit tämän, kyllähän näitä laimilyötyjä tiloja aina löytyy :) Ei se näyttänyt mielestäni pahalta ollenkaan! Mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Suositut tekstit