perjantai 5. joulukuuta 2014

Pikkujoulu tunnelmaa


Huomenta! Viime lauantaina vietimme työporukan kesken pikkujouluja. Muutimme liikkeen ihanaksi joulumaaksi, ja kyllä tunnelma onnistuikin aivan täysin!
Tarjolla oli hyvää ruokaa ja juomaa. Kaikki osallistuimme ja toimme jotakin pientä syötävää, sekä joululahjat jotka sitten vaihdoimme toistemme kesken. Ilta oli kyllä mahtavan hauska! Naiset keskustelemassa, naureskelemassa ja tietysti joululauluja lauleskelemassa.  Heheh kyllä kannattikin näitä pirskeitä odottaa!
Uskon, että yhteiset hetket tyttöporukassa, työtiiminkesken, parantavat välejä myös työajalla ja näin voimme kaikki yhdessä rentoutua ja jutella niitä "henkeviä". Vaikka ei tämä porukka kovin vakavaa ole, kun kaikki ovat niin iloista porukkaa!

Viikko on sujunut reippaasti töiden parissa ja vidoin olen saanut taas lääkityksen tähän minua suunnattomasti vaivaavaan migreeniin. Toivotaa, että olo helpottuu tästä pian. Jos vaikka tämäkin väsymys katoaisi kun saan säännöllistä lepoa ja voin totutella elämään ilman ainaista päänsärkyä. 

Mukavaa viikonloppua ja oikein hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille! Onko suunnitelmia? 
Minä tässä kovasti mietin että jos vaikka ajettaisi espooseen ja mentäisikin´koko perhe minun äidin luo "hoivattavaksi" hehe saas nähdä tuleeko kutsua, vai tehdäänkö yllätyshyökkäys!

Mukavaa viikonloppua!!


10 kommenttia:

 1. Varmasti ihanat pikkujoulut tyttöjen kesken :) Tulipas nälkä kuvia katsellessa... Kurjaa tuo migreeni. Ystävälleni paras keino on ollut, kun juo 1,5l kivennäisvettä päivässä, jonka joukkoon on sekoitettu suolaa, muistaakseni 1rkl vai 1tl. Kaikki mahdolliset lääkkeet on kokeillut niin Suomessa, kun maailmallakin. Tsemppiä!

  Mulla on pitkästä aikaa täysin vapaa viikonloppu, joten ajattelin siivota kaappeja, tehdä joulukortteja ja katsella Linnan juhlia tietty ekojen joulutorttujen kera :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kllä mukava pirskeet :)
   Kiitos, migreeni on kyllä kurjaa ja hoittokeinoja on joskus tosi vaikea löytää :/

   Hehe niinhän se menee, että vapaa päivinä siivoillaan ja laitellaan kotia. Ihan hyvä niin :) Meillä nyt skipataankin siivoukset ja suunnataan espooseen :)
   Mukavaa viikonloppua! :)

   Poista
 2. Ihanan tunnelmalliselta näyttää! Pikkujoulut on kyllä kivoja :) Kotosalla taitaa meidän itsenäisyyspäivä mennä sillä meille tulee vieraita. Mukavaa viikonloppua ja itsenäisyyspäivää sinnekin suuntaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :))
   Mukavaa päivää ja iltaa sinne teille :))

   Poista
 3. Toivottavasti päänsärky helpottaa!!!
  Oikein ihanaa viikonloppua ja itsenäisyyspäivää <3

  VastaaPoista
 4. Työporukan kanssa on ihana vaihtaa vapaalle:)! Iloiselta näyttää teidän tunnelma! Ja voih kurjuus, hirmuisesti tsemppiä typerääkin typerämpään migreeniin:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli oikein hauskaa :))
   Kyllä, migreeni on ihan typerää :/

   Mukavaa viikonloppua!! :)

   Poista
 5. Ihania tunnlemakuvia :) Toivottavasti on jo parempi olo ja ihanaa sekä rauhallista viikonloppua <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for your comments! :)