sunnuntai 16. elokuuta 2015

monday TO sunday HOME ♥


Hei vaan piiiiitkästä aikaa. Kuten varmasti olette huomanneet, täällä on ollut aika hiljaista. Pieni blogitauko meneillään, mutta nyt se on ohi! Syy tähän hilajisuuteen oli varmastikin inspiraation puute blogin suhteen ja katsoin parhaaksi ottaa hetken etäisyyttä koko blogimaailmasta. Kuten olen maininnut aikaisemminkin, suomenkielen tekstin tuottaminen on minulle toisinaan hyvin hankalaa(englanti puskee läpi niin vahvasti)ja joskus haluaisin vain päivitellä pelkillä kuvilla. Tekstin luominen on vaikeaa, sillä ajatukset ovat päässäni englanniksi ja en mitenkään osaa kääntää niitä sujuvasti.
Mutta kuten sanonta menee, "yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa" ja tällä periaatteella päivittelen blogiani vielä jatkossakin :)

Koin, että on helpompi olla bloggaamatta kuin väkisin tuottaa jotakin. Pahoittelen hiljaisuudesta ja toivon, että osa teistä palaa taas takaisin luokseni :)

Ja sitten nämä kuvat. Kuten huomaatte uusi monday TO sunday Home sisustuskauppa on avattu osoitteessa Kivenlahdentie 7, Espoo. Ja vihdoin saimme äidin kanssa avattua facebook-sivutkin. Facebook-sivuja pääset seuraamaan TÄSTÄ

Huomaan, että inspiraatio on taas palannut ja tästä on hyvä jatkaa. Kesä, tai pikemminkin sen puute hieman lannisti, mutta nyt ei ole aikaa murjottamiselle kun aurinko taas paistaa. Meillä on muutenkin ollut jännittävät ajat, sillä pian on edessä muutto! Ostimme ihanan talon tästä samalta kadulta :) Ja ensiviikolla muutamme sinne! Luvassa siis muuttohommia sekä uusia seikkailuja <3

Nyt toivottelen kaikille kaunista sunnuntai-päivää ja palaan taas pian. <3


11 kommenttia:

 1. Harvoin minunkaan blogistani pitkiä sepustuksia löytyy ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, tykkäänkin kun sulla on ihania kuvia <3 Ja sanoja ei tarvitsekkaan aina :)

   Poista
 2. Komppaan Pientä Lintua... Blogissani visuaalisuus on minulle sanoja tärkeämpiä, ja kauniit kuvat olet ottanutkin! <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanasta blogista! :) Olen sinun ja äitisi vakkari lukijoita. Tämä on aina kiva oma hetki päivässä istua alas ja käydä teidän päivitykset läpi! Olette molemmat huippulahjakkaita kuvaajia, juuri kuviin pysähdyn usein ihastelemaan. Ei kannata arkailla joskus päivittää pelkillä kuvilla, kuvat todella kertoo enemmän kuin tuhat sanaa! Vaikkakin testin lukemisessakaan ei ole mitään vikaa! ;) Itse monesti huomaan, että Instagram on kovemmassa käytössä kuin fb:n päivitykset kun yhdellä kuvalla saa paljon kerrottua ilman että välttämättä tarvii sanoa kuin muutama sana, jos sitäkään. Mukavaa elokuuta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Hei kiitos paljon. Tuli kyllä hyvä mieli. :)
   Ehkä minäkin jätän turhan tuskailun tekstien kanssa ja kesktin enemmän kuviin, sillä niitä minä kyllä rakastankin jakaa täällä. :)
   Oikein ihanaa elokuuta myös sinne!!! :)

   Poista
 4. Kiitos ihanasta blogista! :) Olen sinun ja äitisi vakkari lukijoita. Tämä on aina kiva oma hetki päivässä istua alas ja käydä teidän päivitykset läpi! Olette molemmat huippulahjakkaita kuvaajia, juuri kuviin pysähdyn usein ihastelemaan. Ei kannata arkailla joskus päivittää pelkillä kuvilla, kuvat todella kertoo enemmän kuin tuhat sanaa! Vaikkakin testin lukemisessakaan ei ole mitään vikaa! ;) Itse monesti huomaan, että Instagram on kovemmassa käytössä kuin fb:n päivitykset kun yhdellä kuvalla saa paljon kerrottua ilman että välttämättä tarvii sanoa kuin muutama sana, jos sitäkään. Mukavaa elokuuta! :)

  VastaaPoista
 5. Inspiroivia kuvia! Voih, pääsette muuttamaan :) Jään mielenkiinnolla odottamaan kuvia uudesta kodista <3 Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)
   Joo jippii, täällä ihan intona jo muutosta ;) hehe
   Aurinkoista viikkoa!! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for your comments! :)