tiistai 8. syyskuuta 2015

Valokuvia ja kehyksiä


Moikka! Koti alkaa pikkuhiljaa hahmottua. Heh ja asiat kun menevät tärkeysjärjestyksessä(eli taulut seinille ensin)niin hyvä tulee. 
Meillä on hyvin paljon kirjoja ja tietysti sisustuslehtiä. En malta hävittää kaikkia lehtiä, sillä niitä on ihana selailla ja aina löytää uusia vinkkejä ja inspiraation lähteitä vaikka olisi selannut lehdet satoja kertoja. Kaikki kirjat saivat hyvän paikan rappusten luota kun kasasin perunalaatikoista "kirjahyllyn". Seinätilat täytin valokuvilla. 

Olohuoneen kollaasi on vielä kesken mutta sekin hahmottuu aikanaan. Kuten huomaatte kaikki henkilökohtaiset esineet ovat löytäneet paikkansa, mutta katto on vielä maalaamatta ja lamppujakaan ei ole katossa. Itseasiassa koko lampussa ei ole vielä edes sähköjä, ja Anssi pääsee virittelemään heti vain kun ehtii :) Kuten sanoin, tärkeysjärjestys ;)

Olohuoneen verhot olen saanut paikoilleen ja vanhat sukset väkersin verhotangoksi. Nyt ne ovat hyvässä käytössä. 

Vanha vinolipasto(radio)toimii edelleen baarikaappina ja kalalaatikko toimii mainiosti hyllynä. 

Tätä ideoiden tulvaa on melkein mahdotonta pitää kurissa, mutta yritän hokea itselleni ettei tässä mitään hätää ole. Silti sormilla ja mielellä on pakottava tarve tehdä kokoajan jotakin. Heheh ihanaa.

Nyt toivottelen kaikille mukavaa tiistai-päivää. Taitaa tulla taas aurinkoinen päivä <3 

10 kommenttia:

 1. Näyttää kyllä tosi kauniilta. Sulla on semmosta visuaalista silmää, todella!
  Valoisaa viikkoa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! <3
   Mukavaa sunnuntaita sinne!! :)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! Valokuvat tuo kyllä persoonaa ja lämmintä mieltä kotiin, sinne sekaan mahtuu myös kivoja kuvia ja vaikka kortteja kehyksissä tai ilman. Mulla on kans kesken kuvien laitto uusiin kehyksiin. Hukkasin kuvat ja nyt viikonloppuna ne tuli vastaan, joten eiköhän ne kohta ole taas esillä :) Mukavaa viikon jatkoa teille! P.S. Koita välillä ottaa rennostikin ;) Vaikka tiedän kyllä tunteen, kun uudessa kodissa ei malta istahtaa hetkeksikään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   No kyllä! Valokuvat tuovat iloa ja muistoja :)
   Heheh no joo, nyt on otettu vähän rennommin ottein kodin laittamisen kanssa :) Ei ole kiire :)
   Saitko kuvia kehyksiin? ;) Mä sain :)

   Poista
 3. Kylläpä näyttääkin hyvältä! Tuo portaikon taulukollaasi on aivan mainio. Ihana yksityiskohta tuo musta vinksallaan oleva kehys vaaleiden joukossa! Sulla on silmää, todella :)

  VastaaPoista
 4. Tykkään, näyttää todella ihanalta :) Meillä on kanssa menossa taulukollaasin laitto eteisen seinään. Pitäisi vielä koluta kirppareita jotta löytyisi erinlaisia kehyksiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Joo tuli ihania kun on kaikenlaisia erilaisia kehyksiä, vnhoja, uusia. valkoisia, mustia jne :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for your comments! :)