Koti-ikuinen projekti...ko?

























Hei vaan ja terkkuja täältä Tiutisesta! 
Tänään olen vietellyt vapaa päivää ja en oikeasti ole tehnyt yhtään mitään. Tunnin päästä joukko ystäviäni on tulossa meille ja suunitelmissa on syödä yhdessä ja höpistä. Taidan myös kaivaa esiin muutamia vanhoja kuvia ;) Meillä on ollut tapana tavata aina aika ajoin koko porukan voimin sillä meitä yhdistää 10-20 kymmenen vuoden ystävyys. 

Tänään ajattelin jakaa kanssanne kuvia kodistamme. Muutosta on nyt melkein 2 kuukautta ja koti on hieman jo esitynyt viime kerrasta. haaveita ja suunitelmiahan on loputtomiin asti ja aion toteuttaa niitä aina pienen osan kerrallaan. Haaveilen keittiöstä jonka aion itse "rakentaa". Ajankohdasta en vielä ole varma, mutta jonakin päivänä saa nyt kelvata. 

Muuton yhteydessä hävitimme paljon tavaraa vaikka meille tuli lisää tilaa neljänkymmenen neliön verran. Tuntui hyvältä hävittää meille turhia tavaroita.

Makuuhuoneestamme olemme hyvin ylpeitä. Olimme ilman makuuhuonetta yli 3 vuotta ja nukuimme suurella parvella. Päätimme näin sillä käytimme yhtä huonetta vieras/työhuoneena. 
Nyt meillä on ihana oma makuuhuone ja suuri uusi sänky. Unet ovat olleet hyvin maukkaita suuressa sängyssä pellavalakanoiden seassa. Niistä en koskaan luovu <3 

Samaa voin sanoa kaikista muista aarteistamme. Niitä on kerätty pitkin vuosia milloin mistäkin ja jokaisella on tarinansa. Vanhat esineet ovat kauniita ja nyt ne koristavat kotiamme ja toivon että viidenkymmenen vuoden päästä joku muu osaisi vielä arvostaa niitä ja nauttisi niistä omassa kodissaan. 

Minä jatkan täällä vielä kodin uusien projektejen haaveilusta ja pian keittelen kahvia kun ystäväni tulevat. Ihanaa alkanutta viikkoa teille ja kiitos kun olette täällä seurailemassa näitä minun hömpötyksiä <3

p.s. huomaatteko tuon karvakamun, joka pomppii ja kurkistaa milloin mistäkin? Aina mukana <3

Have a happy Tuesday :) 






Kommentit

  1. Onnea uuteen ihanan inspiroivaan kotiinne. Tykkään kovasti käydä blogissasi, joka erottuu niin kovin monien sisustusaiheisten, toisiaan toistavien blogien joukosta aitoudella ja aidolla omalla tyylillä. Saan itsellenikin rohkeutta toteuttaa omassa kodissani asioita, joita olen kauan tuumaillut. Ja juu, on minulle kehkeytymässä shih tzu-kuumettakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! :)
      Oikein ihanasti sanottu ja se merkitsee minulle paljon. Aina välillä sitä miettii, että kukahan täällä käy :)
      Kiva kuulla, että olet löytänyt inspiraatiota, sillä sekin on minulle tärkeää. Meillä laitetaan kotia suurella sydämellä ja rohkeudella joten on ihana kuulla, että olet inspiroitunut <3

      Ja mitä nyt Shih Tzuihin tlee, niin ne vain ovat niin herttaisia, että täytyy vain suositella täydellä kympillä! ;)

      Kiitos kun kommentoit! Mukavaa syksyä :)

      Poista
  2. Teillä on kyllä niin kaunis koti! Olen joskus kysellyt aiemman kotinne osalta, että kiinnostaisiko lehtijutun teko ja siinä kohtaa olikin kai jotain juttua tulossa. Nyt kun asutte uudessa kodissa, niin olisitko kiinnostunut lehtijutusta vai oletko jo ehkä sopinut jotain? Laita viestiä photosbysari@gmail.com, jos asia on ajankohtainen ja kiinnostaa sinua :-)

    Mukavaa syksyä ja kerrohan terveisiä äidillesi Sarilta, kävin kuvaamassa vanhempiesi kodin Puolassa, kun he vielä asuivat siellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari! :) Laitoin sinulle sählöpostia asiasta :)
      Palataan pian! :)
      Terveisiä myös sinne :)

      Poista
  3. Aivan mielettömän kaunista ja viihtyisän näköistä teillä! :)

    VastaaPoista
  4. Näissä kuvissa riittää katsottavaa, kaunista! Silmäni kiinnittivät huomiota tuohon pyöreään paksuun tablettiin/liinaan, onko se itse tehty? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna :)
      Tarkoitatko tuota valkoista mattoa portaiden luona? Jos tarkoitat sitä niin se on TYLLin Alli-matto, voitin sen Onnellinen kirsikka blogi-arvonnassa, aivan IHANA! <3

      Poista
  5. Onnea uuteen kotiin! Muutossa ja järjestelyssä on aina oma hommansa mutta ah sitä tunneta kun kaikki on valmista (tai siis onko koti tosiaan ikinä valmis? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Taitaa se olla niin että ei koskaan ole täysin valmista, mutta eihän se haittaa :)

      Poista
  6. Onnea ihastuttavaan uuteen kotiin kamuseni <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Suositut tekstit