lauantai 14. toukokuuta 2016

Kesä TiutisessaHeippa vaan! Meillä on alkanut täällä kesän juhlinta! Olen ikionnellinen kun luonto kukkii, vihertää ja aurinko paistaa päivittäin. Kesä on parasta aikaa.

Nyt kun kesäiset kelit ovat täällä haluamme nauttia niistä pihallamme mahdllisimman paljon. Terassi on katettu värikkäästi ja piha täyttyy kukista.

Anssi on ollut ahkera ja kaivannut uusia kukkapenkkejä, kääntänyt kasvimaan, istuttanut kukkia ja aloittanut kesäkeittiön rakentamisen.
Minun osallistuminen on jäänyt vähemmäksi selkävammani takia. Mutta onneksi mieheni on reipas ja saamme kauniin pihan.

Monet ovat ihastelleet sekä kauhistelleet tonttimme kokoa. Pelkästään nurmikkoa on n. 1000 neliötä joten onhan siinä sitä ajamistakin. Mutta mehän olemme valinneet tämän kodin ja tämän pihan juuri siksi, että se on meille niin sopiva. Pihatyöt ovat ihan parhaimpia ja me nautimme niistä.
Vietämme paljon aikaa pihallamme joten siellä pitää olla kaikenlaista tekemistä.
Nyt kun kesä on täällä niin vietämme jokaisen mahdollisen hetken pihalla. Aaamupalat, välipalat, illalliset ym syödään kaikki ulkona.
Kesästä kannattaa nauttia.

Hugolla on juoksunaru ja runsaasti tilaa temmeltää. Vielä kun pikku poika oppisi, ettei kannata karata. Hugo mielellään köllöttelee nurmella ja tutkii ympäröivää luontoa.
Pian syreenit kasvavat niin umpeen ettei tielle nää ollenkaan, joten pihalla saa olla täysin omassa rauhassa.

Mikä nyt olisi sen parempaa kuin nauttia omasta pihasta, kuunnella lintujen laulua, pelata krokettia nurmella, keinua riippumatossa ja ihastella merimaisemia.

Oikein aurinkoista viikonloppua myös teille!!
4 kommenttia:

 1. Voi miten ihanan kesäistä. Tänään kävin vähän kukkaostoksilla. Otetaan osaa ravintolapäivään, joten alkaa olla vähän tarvetta myös kohentaa noita pihan nurkkia. Sitten vaan toivotaan, että ensi lauantainakin aurinko paistaa ja Kotka antaa parastaan:). Tervetuloa syömään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Voi vitsit! Me ollaan Helsingissä lauantaina! Kääks! :/ Mutta hei oikein ihanaa ravintolapäivää!
   Olisi ollut kiva päästä käymään!

   Poista
 2. Hi there Aino-Kaisa, love your backyard and your view is unbelievable . Living by the sea was always my dream but...here I am in the middle of Canada , but at least the great lakes are not to far :)) Your trees and shrubs look as if they've been there some time, I love old wild hidden gardens ! We are also busy planting and enjoying the outdoors, nothing better than fresh air and sunshine, have a good week ...Ellen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi Ellen!! Thank you so much! Yeah living by the sea really was a dream for us too, and I can´t believe we actually achieved it :)
   The lakes sound great too!
   Our house was built in 1923 so I would imagine the apple and cherry trees are pretty old too.
   Now our garden really is a wild secret garden since everything is blooming :) haha

   Have a great weekend!!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for your comments! :)