maanantai 22. elokuuta 2016

Koti ja syysinspiraatio


Heissan!
Täällä ilmoittautuu hieman väsynyt ja lievästi malttamaton nainen. 37viikkoa raskaana ja täysin eristäytyneenä kotona. Liikkuminen on ihan selvästi hidastunut, mutta nyt kun ollaan jo hyvillä viikoilla niin liikkuminenkin(vaikka se tekeekin kipeää)on taas maistunut.

Autoa en enää aja, joten olen visusti pysytellyt kotosalla. Anssilla on erilaiset työvuorot meneilläään ja hän kotiutuu joka päivä vasta seitsemältä illalla. Ja kun meidän Ellasta on tullut reipas vitosluokkalainen ja Ella matkustaa nykyisin Hakalan kouluun bussilla on hänenkin kotiintuloajat viivästyneet. Ja eihän tuollainen nuori viitsi kotona kökkiä.

En jotenkin osaa nauttia tästä yksinolosta. En koskaan ole ollut sellainen "oman ajan" nautiskelija. Tykkään, että seurassani on kokoajan joku. Ja kohtahan se on taas helposti toteutettu kun saan pienen nyytin kainalooni 24/7.

Olen siis ottanut hyvin rennosti ja parantanut väsymystä ihanilla päiväunilla. Nyt kun minulle on annettu ns. "lupa" liikkua olen viikonlopun aikana päässyt ulkoilemaan. Ihanaa.

Hieman kyllä inspiroiduin näistä aurinkoisista päivistä ja haluaisin kovasti laitella taas kotia syyskuntoon. Vauvaa varten kaikki on valmista ja pieni korisänky odottaa makuuhuoneessa.
Kuten huomaatte Hugokin on innokas tuleva isoveli ja käy säännöllisesti tarkistamassa, että joko se vauva on tullut jo.

Nautin kuitenkin kotoilusa, sillä olemmehan me rakentaneet juuri meille sopivan ja viihtyisän pesän.

Onko muilla herännyt syysinspiraatiota kodin suhteen?


Mukavaa alkanutta viikkoa! Ja toivotaan, että aurinkoiset päivät jatkuisivat vaan!

12 kommenttia:

 1. Ihana koti teillä. Ja jaksamista sinulle noilla viimisillä odotus päivillä. Onnea koko perheelle.

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia kauniista kodistanne. Kyllä syksy tuo mukanaan sisustamisen, monta suunnitelmaa on toteutuksen alla. Vointeja sulle ja nautihan rauhallisuudesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)
   Sama täällä, syksy herättää taas sisustamisen iloa :)

   Poista
 3. hello there Aino-Kaisa , I think not much longer for that baby to arrive , because you seem to be nesting !! :)) Your house is so cozy , I especially like all those old lamps. Your little bedroom reminds me of one we had in our first apartment. Even littler , there was no way to fall out of bed. All the best.
  hugs Ellen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi Ellen!
   Yes, everything is done here annd now we´re just waiting and waiting. Heh
   Thank you. Our home is a little different, but homey <3 Hahah we really wanted a big bed and as you can see it really fills the room :)

   Have a great week!!

   Poista
 4. Kyllä, syksy on saanut meidät kotona - jossei ihan sisustamaan, niin ainakin siivoamaan nurkkia. Jonkinlainen puhdistautuminen tulevaa syksyä varten. Nyt alkaa näyttää lupaavalta. Kunhan saan projektit eteenpäin, blogiinkin tulee varmasti kuvia.

  Mukavia viimeisiä odotusviikkoja <3 On varmasti omituista olla itsekseen kotosalla, mutta kohta asia tosiaan muuttuu. Ja onneksi saat kaikki rakkaat yöksi aina kotiin, vaikka perhe olisikin päivisin "maailmalla" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulosta hyvältä :) Ja projektit on aina kivoja :)

   Kiitos <3 Onhan täällä vähän yksinäistä ja hiljaista, mutta tosiaan kohta se muuttuu!! Jippii hihi :)
   Se on totta, aina perhe tulee kotiin mun luo <3

   Poista
 5. Jaksamista viimeiseen pinnistykseen! Upea koti sinulla! Syksy hiipii kovaa vauhtia ja on ihana alkaa sisustella syksyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii kiitos paljon! :)
   Kyllä, syksy tuo taas oman inspiraationsa :)

   Poista
 6. Tsemppiä loppumetreille! Kotinne on kyllä kaunis ja persoonallinen. Ihana tuo laudoitus sängyn päässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii kiitos paljon :)
   Sängynpääty on ehdottomasti ihan parhaita ostoksia ja ideoita myös minusta <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for your comments! :)