Vauvakutsut-DIY


Hei vaan! Tänä vuonna vauvakutsuja on ollut aika monta. Mm. minutkin yllätettiin kesällä. Vauvakutsut ovat yleistyneet suomessa tässä muutamassa vuodessa ja olemme myös vitsailleet, että Kymen vesistöön on varmastikin joutunut jotakin kun vauvoja tulee niin paljon. Toisaalta syynä voi myös olla se, että ystäväni ovat kaikki 25-35 vuotiaita ja lapset ovat erittäin ajankohtaisia ♥ Osa ystävistäni saa/on saanut esikoisen ja toiset odottavat jo kolmattaan.
Eilen vietimme ystäväni Heidin vauvakutsuja. Kuten mone kutsut, nämä olivat myös yllätysjuhlat. Aloitimme järjestelyt muutama viikko sitten ja paikalle saapui monta ystävää. Heidi ja Mika saavat pienen tytön joten teeman mukaisesti, kutsuilla oli paljon pinkkiä. Ella auttoi minua koristeluissa sekä muissa valmisteluissa. 
Jokainen toi mukanaan jotakin syötävää ja yhdessä ostimme lahjakortin Mother&Baby vartalohoitoon paikalliseen Lindo Lifestyle-kauneushoitolaan. 
Tietysti vauvakutsuilla täytyy olla vaippakakku. Minä suurena askartelu intoilijana kokosin vaippakakun jo pari viikkoa sitten. Hyvin helppoa askartelua ja kakuthan(myös vaippakakut)kruunaavat kaikki juhlat. Vaippakakun ohje tämän blogipäivityksen lopussa.
Askartelin myös kakkukoristeet, pienet viirit teksteillä. Ne ovat aina helppoja ja sopivat kaikkiin juhliin. Viireihin voi kirjoitella vaikka mitä tekstejä tai piirrellä kivoja kuvioita. Ihan oman maun mukaan.
Erilaiset pelit ja leikit ovat myös suosittuja vauvakutsuilla. Tässä meidän pelit.
  • Vauvan syntymäpäivä ja mitat: Jokainen kirjoitti lapulle oman arvauksensa ja ne laitettiin rasiaan.
  • Arvaa kuka? : Heidi sai katsella meidän ystävien vauvakuvia ja hänen piti arvata kuka kuvassa on
  • Aakkoset: Kilpailimme kahdessa joukkueessa ja kolmessa minuutissa piti kirjoittaa jokaisen aakosen kohdalle sillä kirjaimella alkava "vauva" sana. 
  • Rakas lapseni: Heidi kirjoitteli toiveitaan ♥
Juhlat olivat erittäin onnistuneet. Kiitos kaikille ja vielä kerran paljon onnea rakas Heidi! ♥
Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!! 















Askartelu hirmuna koristelin myös Giesha suklaarasian. 
Rasiaan laitettiin muistoja juhlista.


 DIY-Vaippakakku
Tarvitset:
  • 1 ja 2-koon vaippoja
  • koristeita. Nauhoja, helmiä, rautalankaa, tikkuja, rusetteja jne...
  • kakkualustan
  • erikokoisia vuokia/astioita




Aloita vaippojen kasaaminen ulkoreunalta. Vaipan yläreuna tulee asettaa niin että se jää aina sisäpuolelle. Kun pääset keskelle, rullaa yksi vaippa ja aseta se keskelle. Vuoka ei saa olla liian syvä, että nauhan saa sidottua vaippojen ympäri keskeltä, niin kakku pysyy kasassa. Sido nauha tiukasti kiinni. Poista kerros vuoasta. Toista sama erikokoisilla vuoilla niin saat useita kerroksia.


Viimeistele kakku koristeilla.


Valmis vaippakakku. Juhlien alkaessa lisäsin vielä kakkuun tuttipaketin, puklurätit, lahjakortin sekä ihanan virkatun helistimen jonka yksi ystävistämme on tehnyt itse.



Kommentit

  1. Hi Aino-Kaisa , what a fun way to celebrate !!!
    In my last comment I wrote about your brother being "smitten" with Edwin, not meaning that he looks like him , but that he is totally loving having this little guy in his arms.
    Not thinking about winter here at all, our weather is amazing , 18C warm , spending as much time as possible outside. Reality will soon catch up.
    Hugs Ellen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hi Ellen! Did winter arrive finally? It did here, but now it´s gone again. But I don´t mind :)
      We´ve had lots of baby showers this year. It´s been kind of a baby filled year. And I´m loving it! :)

      Have a great weeknd!!

      Poista
  2. Oi miten ihanat vauvajuhlat herkkuineen, lahjoineen ja hienoine koristeineen. Uusi, pieni tulokas mitä mahtavin syy juhlia ystävien kera! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos 😊 minustakin mahtava syy juhlia ystävien kanssa 😍

      Poista

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Suositut tekstit