sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Pilkillä


Heissan. Jopas on helmikuu mennyt sumussa. Edellisen päivityksen remontoinnin jälkeen täällä on ollut aika väsynyttä ja hieman selkävaivaista sakkia :) Mutta urakka oli niin sen arvoista, että en valita!
Edvin täytti 5 kuukautta ja kyllä poika on nyt koetellut meitä unien suhteen. Anssi on ollut aamuvuoroissa(aamuyöllä kolmelta herätykset)ja sen vuoksi väsynyt jo muutenkin. Ja minä tietysti hillun täällä öisin levottoman pienokaisen kanssa. Univelka kyllä tekee temppunsa ja energiaa jää muulle hyvin vähän.

Kävimme pari viikkoa sitten pilkillä ystäväperheen kanssa. Pakkasimme lapset talvikuteisiin ja termareihin kahvit ja kaakaot. Muutaman tunnin ulkoilu pakkasessa tekee kyllä hyvää ja piristää kummasti.

Hugo pääsi juoksentelemaan lasten kanssa ja "isit" pilkkivät. Edvin pääsi isin syliin ihmettelemään reikää jäässä :D Anssi odottaa jo kovasti, että pieni mies pääsee isin rakkaan harrastuksen, kalastuksen, makuun. Eiköhän pilkillä ole hyvä aloittaa.

Tässä teille muutamat kuvat jäältä. Lapset juoksuttivat Hugoa oikein urakalla ja karvapallero nukkui loppupäivän.

Kevättä odotetaan jo innolla, mutta onhan se iloittava talvesta jotenkin ja näin meillä tehdään se.

Mukavaa sunnuntaita kaikille!!4 kommenttia:

 1. Vannoin muutama vuosi sitten epäonnistuneen pilkkireissun jälkeen (tai siis koko pilkkireissu ei edes toteutunut), että en enää koskaan pilki! Nyt kun katsoo näitä kuvia, tekisi mieli lähteä kyllä järvelle kokeilemaan. Etenkin kun homma voisi olla aika jännä tuolle meidän Ukkelille (syntynyt 10/15). Jos ei jäät sula, niin pitää yrittää käväistä. Onneksi Helsingissä on päässyt edes mäkeen :) himasaimi.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mekään emme ole olleet jäällä pariin vuoteen(täällä ollut sen verran huonot jäät)mutta nyt päätettiin että mennään. Hyvin rentouttavaa hommaa. Ja mukaan voi pakata eväät. Lapset ja koirat viihtyvät. Varmasti :)

   Menkää ihmeessä. Eli toivotaan, että vähän aikaa vielä pysyy jäät niin pääsette kokeilemaan. Varmasti teidänkin pieni mies tykästyy. Meilläkin matkassa olleet 3 ja 5-vuotiaat tykkäsivät. :)

   Ja me mammat vedettiin kovat treenit kun kiskoimme toisiamme ahkion kyydissä vuorotellen :D

   Poista
 2. Elämänmakuisia kuvia pilkkireissulta!
  Ja niin suloinen hauveli!

  Lempeää kevään odotusta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Samoin sinulle, mukavaa kevän odotusta! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for your comments! :)