perjantai 10. maaliskuuta 2017

Kotkan Kärkisaari on taas avattu


Hei vaan! Täällä on selvästikin hidastunut tahti minun osaltani, mutta nyt sain vauvan päiväunille, ruoka on uunissa, Ella ja kummityttö yläkerrassa ja minulla on hetki aikaa blogille.

Maanantaina treffasimme muutaman ystävän kanssa Villa Kärkisaaressa. Uudet omistajat ovat avanneet sen ja päätimme heti mennä kurkkimaan mitä toimintaa on tarjolla. Villa Kärkisaari on upea paikka ja ehkä jopa kaunein rakennus täällä Kotkassa. Koko miljöö on niin upea ja olisi niin sääli jos se jäisi tyhjilleen.

Tarjolla oli kakkukahvit avajaisten kunniaksi.  Me mammat ja vauvat istuimme siellä pari tuntia ja haaveilimme kesästä.

Oliko se niin että kevät saapuu ensiviikolla? Jes!
Mukavaa viikonloppua!!


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Kärkisaari on kyllä hieno paikka. Toivottavasti menestyisi ja kesällä saisi paljon kävijöitä. Sillä se on niin kaunis paikka <3

   Poista
 2. Onpa kaunis paikka - ja tuo teidän söpöläinen sulattaa vanhan ladyn sydämen <3
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Terkut Edviniltä <3 <3
   Mukavaa alkanutta viikkoa!!

   Poista
 3. Hei! Mitä kaikkea Villa Kärkisaaressa on tarjolla ja mitä kaikkea uudet omistajat aikovat paikassa toteuttaa? Mun vanhemmat kävivät Villa Kärkisaaressa tässä muutaman vuoden sisään ja silloin ei kuulemma ollut ruokien hinta-laatu suhde oikein kohdannut, mutta ympäristö oli ollut hieno, ja olivat harmitelleet kun paikan potentiaalia ei oltu hyödynnetty kunnolla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka. Vielä en ihan kaikkea tiedä mitä tuleva pitää. Mutta tenttasin kyllä heti omistajatarta ja sen verran sain kuulla, että kahvila-toimintaa on ainakin, majoitus sekä tilat ovat vuokrattavissa juhlia ja muita tapahtumia varten. :) Häille se onkin ihan mahtava paikka :D
   Toivottavasti ihmiset löytävät perille ja odotan kyllä kesäksi pientä tapahtumaa ja menoa saarella. Juuri niin, että se mahtava potentiaali hyödynnetään :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for your comments! :)