sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Hei me lennetään!!


Heippa!
Joskus tulee vastaan niitä huikeita mahdollisuuksia joihin on ihan pakko tarttua.
Eilen oli juurikin sellainen mahdollisuus ja pääsin hieman erilaiselle kuvauskeikalle.
Kaakon Kajauttajat(#visitkotkahamina)ryhmälle järjestettiin valokuvaajien lentopäivä. Suuntasimme Kymin lentokentälle tutustumaan mm. lentomuseoon.

Puolenpäivän aikoihin oli minun vuoro ja otin Ellan mukaan. En ole ikinä ennen lentänyt pienlentokoneella. Kun kiipesimme kyytiin, Ella takapenkille ja minä eteen, niin huomasin, että kyllä se hyvin pieni olikin. Olin niin innoissani, että en edes muistanut jännittää.

Suuntasimme heti Tiutiseen. Päivä oli niin aurinkoinen ja tuulikin niin lempeä. En oikein osaa sanoin kuvata sitä tunneta, mutta ihan mahtavaa se oli!! Kaikki oli niin kaunista ja niin upeaa. Iiks!!
Kiersimme Tiutisen yllä useamman kerran, sillä halusin saada kuvia kotisaaresta, sekä meidän talosta.

Tulevana helatorstaina(25.5), Kymin lentokentällä, sinullakin on mahdollisuus päästä tutustumaan lentämiseen pienlentokoneella.
Täältä löydät kaikki tarvittavat tiedot; päivän, ajat ja hinnat. Lämpimästi suosittelen tätä kokemusta. Tapahtuma sopii erinomaisesti koko perheelle, myös lapset pääsevät halutessaan lentämään.
Ellakin tykkäsi ihan älyttömästä. Myös meidän jälkeen lähti pieniä lapsia lentämään. Mukaan koneeseen pääsee siis kaksi aikuista tai yksi aikuinen ja kaksi lasta. lentäjän lisäksi.

Pääset myös tutustumaan lentomuseoon.

Joten jos kaipaat pientä jännitystä, huikeita kokemuksia ja kauniita maisemia niin tätä minä kyllä suosittelen. Ihan varmasti lähden uudelle lennolle vielä joskus.

Näisää tunnelmissa, sekä maisemissa, toivottelen oikein mukavaa sunnuntaita.

Tsekkaa instagramista myös: #visitkotkahamina #kotkanilmailukerho #efky #kyminlentokenttä6 kommenttia:

 1. Vautsi - onpa ollut varmasti upea kokemus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä! Ihan uskomatonta oli :) Vieläkin hymyilyttää :D

   Poista
 2. Ootte te Ellan kanssa olleet huimapäisiä ja rohkeita!

  VastaaPoista
 3. Miehelläni on ollut lupakirja jo muutaman vuoden, mutta en ole koskaan ollut kyydissä. Tulen helposti huonovointiseksi koneessa - olen taistellut pahoinvointia vastaan jopa isossa matkustajakoneessa tasaisella kelillä ja simulaattoristakin piti hypätä pois kesken "lennon". Mutta enköhän jonain tyynenä päivänä uskaltaudu vielä kyytiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuinka hauskaa. No joo, minulla tuli heikko olo kun nousin kyydistä, vähän sellainen olo, että on ollut linnanmäkilaitteessa liian kauan. Varmaankin jännitys laukesi :D
   Mutta voin kuvitella, että se pidättelee maantasalla, jos voi huonosti. Toivottavasti uskaltaudut joskus, oli nimittäin huikea kokemus ja toivon, että pääsisin pian uudestaan :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for your comments! :)