Kesäkaupunki Kiertue 2013-KOTKA Katariinan MeripuistoHuomenta päivää!!
Se mukava lämmittävä ja piristävä aurinko on saapunut! Eilen oli taas niin kaunis päivä. Kävimme kiertelemässä Katariinanniemen puistossa. Täytyy kyllä sanoa, että se on aivan mahtava paikka! Helposti saat vietettyä koko päivän siellä. Ja tietysti koko perheen voimin. Jos nappaat mukaan eväät voit saada yhden grillipaikoista itsellesi käyttöön.
Rannalla on leikkikenttä jossa on vaikka minkälaista keinua ja kiikkua jossa lapset varmasti viihtyvät tuntikausia. Niinkuin kuvista näkyy me "isommatkin lapset" voimme nauttia leikkikentästä! :)
Alue on rauhallinen, täynnä istutuksia ja tutkittavaa ja ihmeteltävää on paljon. En malta odottaa, että puisto on täynnä värikkäitä kukkia :)

Ennenkuin lähdimme poikkesimme skeittiparkin luona. Kävin katsastamassa, että millainen hieno uutuus sinne onkaan rakennettu. Muutama nuori poika siellä oli temppuilemassa ja antoivat minulle luvan kuvata. Hienot temput nuori "pyöräilijä" meille esitte ja sain napattua muutamat kuvat.
Skeittiparkki ei ole vielä valmis, mutta (siinä samalla kun nuoria haastattelin) he kertoivat, että kesäksi se on luvattu. Hieno paikkahan se oli ja varmasti moni kiittää, että skeittipojat ovat saaneet paikan jossa he voivat harjoittaa harrastustaan.

Lämmöllä(varsinkin näin kesää vasten)suosittelen Katariinan Meriopuistoa koko perheen retkeily kohteeksi.

Aurinkoista keskiviikkoa!!

Kommentit

 1. Kyllä toi puisto on kaunis ihan paikkakuntalaisenkin silmin joten suosittelen myös ulkopaikkakuntalaisella tulemaan ja tutustumaan! :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä! Minäkin suosittelen :D
  Täytyy varmasti hipsasti sinne taas huomenna :)

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtavia valokuvia olet taas onnistunut ottamaan ja muokkaamaan. Niistä näkee, että teillä on ollut yhdessä hauskaa. Tyttärelläsi on upea nahkalaukku :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :)
   Ella on juuri siinä iässä, että pikku laukut ovat haluttuja :)
   Kirppareilta olemme löytäneet paljon suloisia laukkuja :)

   Poista
 4. Todella mahtava! Niin kuin tuo skeittipaikkakin ja sun kuvat on jälleen kerran todella ihania :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marru! :)
   Skeittipaikka oli minusta hieno ja tunnelmakin :)
   Täytyy viedä Axel veikka sinne kun kyläilevät meillä :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for your comments! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...