Ihon hoitoa ja paljastuksia- Lumene















 

Tämä päivitys on omistettu iholleni. Koko tämän vuoden ihoni on ollut aika huonossa kunnossa.
Teininä en koskaan kärsinyt ihon epäpuhtauksista(tietysti kestopäivitys ulkomailla asuessa oli vain plussaa), mutta nyt tämän vuoden aikana jotakin kummallista on tapahtunut.
Kärsin kuivasta ihosta ja suomen talven vuoksi ihoni on hyvin kuiva ja olen kosteusvoiteiden suurkuluttaja. Niitäkin on testattu monenlaisia. Kesäisin nautin auringosta ja silloin ihoni on tyytyväinen ja puhdas.
Viime kesänä, vaikka helteitä piisasi en ehtinyt ulkoilla kun olin töissä 24/7. Pitkät päivät 400 asteisen uunin äärellä ja jauhojen joukossa eivät ole tehneet hyvää.

Olen nyt muuttanut tapojani. Ennen en pessyt kasvojani oikeilla aineilla. Meikit jäivät välillä naamaan tai nappasin lähimmän saippuan jonka löysin.
Nyt minulla on käytössä Radiant Touch 2in1 naamio ja kuorintavoide jota käytän päivittäin. Ja voin kyllä rehllisesti sanoa, että muutoksia on ollut. Meikit poistan huolellisesti meikinpoistoaineella ja rasvaan naaman pehmeällä voiteella.

Olen tyytyväinen Lumene-tuotteiden käyttäjä(jo monta vuotta)ja luotan heidän tuotteisiin. Meikit ovat loistavia ja saan niillä luotua juuri sen kevyen lookin jota kaipaan(kuten ehkä olette huomanneet vaatimattomat meikkaukseni;).

Salaa toivoisin olevani rohkeampi meikkaaja, mutta aina päädyn pelkkään ripsiväriin ja huulikiiltoon. Heheh Anssikaan ei tiennyt mitä sanoa kun kerran räväytin punaiset pusuhuulet kehiin.

Mitä tuotteita te käytätte? Ja onko mitään suosituksia...

Mukavaa alkanutta viikkoa teille
p.s tämä EI OLE mainostamista...ihan vain naisen mielipiteitä...



Kommentit

  1. Mulla on paljon Lumenea, mutta lähinnä meikkejä vain. Voiteet ja kasvojenpesujutut ostan yleensä Erisania. Mä tykkään kun ei tuoksu miltään. Sitten löytyy lisäksi kuorinta-aine Clarinsilta, mutta sitä en käytä kovin usein. Iho pysyy hyvänä kun saunassa hieroo kasvoja vaikkapa pehmeällä kostealla pyyhkeellä - kyllä sauna vaan on hyvä juttu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en oikein välitä vahvoista tuoksuista. Tuoksut v´saadaan sitten muualta :)
      Tossa lumenen voiteessa on pehmeä ja mieto(kaunis)tuoksu. Siihen olen ihan hullaantunut :)
      Kyllä se sauna on paras :) Ja siellä saa parhaat ihonhoidot.

      Poista
  2. Lumene on yksi lemppareistani, loistava hinta-laatu!

    VastaaPoista
  3. Mun uudenvuodenlupaus voisi olla ihonhoito. Sen lupauksen ehkä pystyisinkin pitämään :)
    Oletko kokeillut Lumenen sitä savinaamioita? I loooove it!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä lupaus :)
      Täytyykin kokeilla :) Kuulostaa ainakin hyvältä :))

      Poista
  4. Mä oon kokeillut Lumenea ja se ei sovi sitten ollenkaan mun iholle, ei mikään niiden tuote. Johtunee ehkä myös ihottumastani. Meikit poistan naamastani saippualla (tietyllä) ja luotan kovasti Aloe Vera-tuotteisiin, ne ovat saaneet ihoni parempaan kuntoon, eikä ihottumaa ole enää ollut naamassa :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti ei sovikkaan kaikille. Aloet ovat varmasti hyvin. En vain itse ole niitä kokeillut. PAITSI, huulirasvaa ja sitä kosteusvoidetta. Se on ihanan pehmeä :)
      Heheh lievää epäuskoa :D

      Poista
  5. Itse olen käyttänyt tuotteita Carnierilta ja Lumenelta. Ihan laidasta laitaan. Mutta eniten ihooni on auttanut se että lopetin 2 vuotta sitten tupakoinnin. Itselläni myös aurinko auttaa kesäisin ja tavella käyn Solariumissa säännöllisesti. Vaan kun muistaisi aina sen puhdistamisen iltaisin ja aamuisin!!! Siinä on itselle hyvä Uudenvuoden lupaus:)
    Marika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tupakointi on varmasti yksi kovista vaikuttajista. Ihan varmasti. Kiva kuulla, että sekin on vaikuttanut, sillä olen sitäkin miettinyt usein.
      Aurinko onkin hyvä. Ja mielelläni kävisin välillä solkussakin.
      Päivittäinen putsaus on nyt tehnyt suuret muutokset ja olen siitä hyvin iloinen. :))

      Poista
  6. Lumenella on ihan kelpo tuotteita - ja hinta/laatusuhde on hyvä. Itselläni on tälläkin hetkellä käytössä heleyttävä pohjustusvoide, tehoseerumi ja poskipuna-aurinkopuuteriyhdistelmä. Ja tietysti erinäinen määrä huulipunia;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä. Tykkään Lumenesta :)
      Huulipunasta kun löytäisin vielä itselleni sopivan :))

      Poista
  7. Ihanat kuvat sinusta kaunokainen...kuten jo tiedätkin, äitisi luottaa Lumeneen eli sillä mennään ja ulkomaille raahaan kaikki Lumenen tuotteet :-)
    XX

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh sinun meikkivarastoista olenkin Lumenen poiminut aikoinaan :))

      Poista
  8. Lumenen tuotteet on kyllä hyviä! Itseltänikin löytyy aika paljon Lumenen kasvonhoitojutskia sekä myös tuo samainen CC-meikkivoide kuin sinultakin:) Kauniita kuvia♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ♡
      Lumenen meikkivoiteet ovatkin ihanan kevyitä, mutta tehokkaita :))

      Poista
  9. Ihania kuvia kuluneesta vuodesta ja hei sinun ei todellakaan tarvitse olla rohkeampi meikkaaja, olet kaunis juuri noin. Oikein hyvää Uutta Vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos sinulle ♡
      Ihanasti sanottu :)
      Oikein hyvää uutta vuotta!!!! :))

      Poista

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Suositut tekstit