Pienet lastenhuoneet, suuret tilaratkaisut


Huh ja hei! Täällä onkin ollut vilkas viikko töiden parissa. Arvontakin on vielä käynnissä joten muistakaahan osallistua jos haluatte mahdollisuuden voittaa messulippuja Habitareen. 

Tänään aiheena on lastenhuoneet. Teimme taas vuosittaisen huoneen "siivouksen" Ellan kanssa. Tämä siis tarkoittaa, että tyhjensin kaikki kaapit, laatikot ja kätköt lattialle ja kävimme kaikki läpi. Jokainen lelu laitettiin omaan koriin tai laatikkoon ja kaikki turha heitettiin taas pois. Ja hei, voin myöntää, että tämä projekti oli aika suuri. Mukaan mahtui hieman kiljumista, kinastelua, huutoa ja itkua. Mutta, kaikki kannatti ja Ellakin on hyvin tyytyväinen, että huone on taas jälleen järjestyksessä. 

9-vuotiian huone on tietysti vaikea pitää siistinä, mutta meillä on diili, että huone siivotaan aina kerran viikossa "perusteellisesti". Olemme sopineet näin sillä huone on hyvin pieni ja kun tavaraa on paljon on mahdoton nauttia huoneesta jos siellä vallitsee kaaos.

Nyt kun Ella alkaa olla jo "iso" tyttö niin korut ja laukut ovat tulleet käyttöön. Nyt korut on laitettu esille niin, että niitä on helppo käyttää ja ne ovat kauniisti esillä. Laukutkin roikkuvat kätevästi pöllökoukuissa. 

Tilaratkaisuja on myös tehty monia. Koulunurkkaus on upoetettu vaatekaappiin. Näin säästyy lattiatilaa ja peilioven voi laittaa kiinni kun pöytä ei ole käytössä. Kirjat ovat kätevästi notkuvalla hyllyllä ja nekin saadaan kätevästi piiloon halutessa. 

Suuret peiliovet ja vaaleat pinnat tuovat tilavuuden tunnetta. Kun seinätila on myös vähissä, osa koristeista roikkuu katossa. Ihanat kirkkaat värit toistuvat läpi huoneen ja tuovat huoneeseen lisää iloa. 

Kulmakaappi on ollut erittäin kätevä ja tilaa säästävä ratkaisu. Anssi on saanut sen asikkaalta lahjaksi. 

Lastenhuoneet ovat kyllä hauskoja ja olen niin iloinen, että tässä huoneessa olen saanut toteuttaa värejen käyttöä ja myös monia DIY-ratkaisuja.  

Oikein mukavaa sunnuntaipäivää!!


Kommentit

 1. Upotettu koulunurkkaus onkin loistoidea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Idea syntyi siitä kun tein itselleni oman rauhaisan työhuoneen ja Ella halusi samanlaisen :) Ja tietysti sitten se, että huone on hyvin pieni, niin lattiaa säästyy ;)

   Poista
 2. Onpa ihastuttava huone! Tuolta ammennan inspistä meidänkin tenavan huoneeseen :)

  VastaaPoista
 3. Todella idearikkaasti toteutettuja ratkaisuja! Pienet tilat antavatkin enemmän sisustushaasteita. Käytännöllisten sekä toimivien lopputulosten jälkeen voitonriemu on makoisa ;) Kivaa viikkoa sinulle ja silitykset karvapallolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! :))
   No kyllä pienet tilat ovat haastavia ja onneksi olemme löytäneet nyt hyviä ratkaisuja, ja tosiaan voitonriemu on makoisaa ;)
   Ihanaa viikkoa!! :))

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for your comments! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...