Puutarhan herkut
Moikka! Tänään on tarjolla brunssiherkkuja!
Vaikka tänä kesänä monet kasvit kärsivätkin kylmän kesäkuun takia, on myös onnistuneita hedelmiä ja vihanneksia saatu tänä kesänä.
Aamulla nappasin viimeisen ihanan munakoison pihasta. Siitä sitten syntyikin tämän päivän brunssiherkku.
Herkku Ruispalat:
Paista ruisplata pannulla, mausta valkosipulilla ja suolalla
Paista munakoisot ja chilit isoina viipaleina
Kokoa leivälle; fetajuustoa(sopii myös halloum).
Annostele salsa ja päälimmäiseksi laita munakoiso -ja chiliviipaleita.
Koristele basilikalla.
Tomaatti salsa:
tomaatti (riippuen koosta) 1-6 kpl
basilika
chili (meillä aji fantasy lajike) 1-2
valkosipuli
punasipuli
ripaus pippuria
ripaus suolaa
ripaus sokeria
1 rkl öljyä
1 rkl limemehua
Tällä ohjeella saat käytettyä monia itsekasvatettuja herkkujasi yhdessä ja niiden yhdistyvät maut ovat ihan taivaallisia ja kaikki ovat luomutuotteita.
Suosittelen kokeilemaan tätä jos sinunkin puutarhastasi löytyy näitä herkkuja!
Oikein mukavaa alkanutta viikkoa!!
Kyllä on herkullisen näköistä - ei löydy minun puutarhastani oikein mitään, mutta onneksi on kaupat;)
VastaaPoistaKiitos paljon :)
PoistaKyllä, kaupasta vaan herkut ja kokkailemaan :))
Oho mikä herkku!
VastaaPoistaYksi mitä tässä gluteenittomassa kaipaan on ehdottomasti ruisleipä ♥
Kiitos :)
PoistaVoi, varmasti on joo sellainen tuote mitä kaipaa.
Onko mitään sen kaltaista jota voisi tehdä? Eikö gluteenitonta "ruisleipää" (tai sen kaltaista) tehdä tummasta pellavasiemenjauhosta :)
Oi, olisinpa saanut olla mukana herkuttelemassa... <3
VastaaPoistaXX
Voi, kohta pitää taas tehdä herkkuja yhdessä <3
PoistaHyvältä näyttää!
VastaaPoistaMun tomaattisato meni pipariksi, ens kesänä(kin) ostan torilta ;)
Kiitos! :)
PoistaVoi, meilläkin kuoli hirveesti taimeja, mut onneks niitä oli niin paljon että osa säästy :))
Huh miten hyviä ruokakuvia! Aivan varmasti suussa sulavia... tuli järkyttävä nälkä :-/
VastaaPoistaHeheh voi kiitos!! :))
PoistaOi, näyttääpä ihanalta! Kiitos vinkistä!
VastaaPoistaKiitos itsellesi :))
PoistaIhana ohje, kiitos tästä :)
VastaaPoistaVoii, kiitos itsellesi :))
Poista