Joulunherkkuja
Hei vaan! Kiitos vielä tuhannesti kaikille ihanista kommenteista ja jouluviesteistä. Joulu tuli ja meni, mutta me nautimme. Teinkin jo yhden päivityksen meidän joulusta Espoossa, mutta joulu jatkui vielä meillä kotona koko viikon ajan. Nyt on kinkku loppunut ja huomenna palataan taas "tavallisen" ruuan pariin :) hehe vaikka en kyllä vielä kyllästynyt jouluruokiin.
 
Joulun parhaat herkut ovat tietysti kalat! Meillä on aina savulohta, graavilohta ja monenlaisia sillejä ja silakoita. On myös mätiä ja katkarapusalaattia. Tietysti perinteeseen kuuluu kaikki laatikot, herneet, suolakurkut, punajuuri ja syksyn sadoista tomaatteja, paprikoita, sipuleita sekä sieniä.
Jouluun kuuluu myös ihanat juustot!
 
Tiedän, että tämä saattaa kuulostaa paljolta, mutta jouluna on ihana laittaa herkkuja ja panostaa siihen ruokapuoleen. Aika perinteisiä nämä kyllä taitavat olla, vai mitenkä teillä? :)
 
Anssin sisko ja(siskon)mies vierailivat meillä ja söimme yhdessä. Lahjatkin vaihdoimme.
Ella ja Hugo saivat myös lisää lahjoja ja yhdessä ihastelivat niitä.
Kaiken kaikkiaan joulu oli taas ihana ja perhekeskeinen tapahtuma. Nyt joulun voi unohtaa hetkeksi ja on aika suunnata ajatukset uudelle vuodelle!
 
Oikein ihanaa loppu vuotta kaikille ja kiitos kun olette olleet mukanani täällä tämän vuoden <3
 
 
 
 

Kommentit

 1. Jouluna tosiaan kuuluu olla monenmoista tarjolla!!! Laatikot, kalat, sillit ja mädit... niin herkkua :)
  Oikein ihanaa alkavaa viikkoa ♡

  VastaaPoista
 2. Joulu on ihanaa aikaa ja olipa mukava nähdä samalla joulukuvia yhteisestä joulunvietosta ja minä jopa kaiteella roikkumassa :-))...
  XX

  VastaaPoista
 3. Tuli ihan vesi kielelle lukiessa teidän joulupöydästä! Samoja herkkuja meilläkin ja omat suosikit myös aina kalat ja juustot... Ja tietty vähän suklaatkin, hih :) Mukavaa loppu vuotta teille! P.S. Ihanaa, että myös koirat saa paketteja, niin meilläkin, useampia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh hyviä herkkuja siis! :))
   Joo tottakai karvalapset saa lahjoja :)
   Hyvää uutta vuotta! :))

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for your comments! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...