Kauneus&Komeus
Hei vaan! No nyt on tällä naisella tukka kunnossa!
Tänään vietimme reippaat(melkein)4 tuntia Lauttasaaressa Kauneus&Komeus kampaamo/kauneushoitolassa. 

Äitini yllätti minut täysin ja kysyi, että haluaisinko hemmoittelua kampaamo käynnillä. Ihan mahtavaa. Siitä on tosiaan niiiiiiiin pitkä aika kun olen viimeksi ollut hemmoiteltavana ammattitaitoisen kampaajan käsissä. 

Visio pääni suhteen oli heti hyvin samanlainen Terhin, minun sekä äidin mielessä ja projekti tukka alkoi nopeasti. Oli hyvin jännittävää istua tuolilla ja katsoa kun karvatupsut leijailivat maahan. 
Kovasti meillä naisilla riitti juttua ja välillä nautimme kupposet kahvia kauniista posliinikupeista. 

Ensin Terhi värjäsi tyven ja siitä sitten jatkoi raitojen parissa. Ilmapiiri kampaamolla oli hyvin raikas, valkoinen ja erittäin viihtyisä. Omistajattaret, Terhi sekä Johanna olivat niin mukavia ja tunnelma oli lempeä. 

Olen kyllä niin tyytyväinen lopputulokseen, että nyt jo kauhistelen sitä, että kuinka voisin elää ilman tätä uutta tukkaa.

Kyllä se vain niin on, että kampaamo reissun jälkeen on niin rento olo. Mukana oli hieman terapeuttista jutustelua, rentouttavaa päähierontaa ja lopuksi voi poistua hymyillen ja kauniina :)

Äitikin pääsi istahtamaan tuolille pikaisesti.  Kiitos tuhannesti ihanalle äidilleni tästä hemmoittelusta sekä Terhille upeasta kädenjäljestä! Lämpimästi voin kyllä suositella tätä paikkaa ja kannaattaa käydä nettisivuille tutustumassa myös kauneuhoitolan tarjontaan.

Mitäs pidätte? :)

Hauskaa viikkoa!
p.s. kiinnostaisiko ketään arvonta? :)


Kommentit

 1. Luinkin äitisi blogista että tämmöistä rentoutumista tiedossa. Rentoutumishetkiä pitäisi muistaa pitää hiukan useammin, ihan kaikkien. Hyvältä näyttää!! :) Kivaa viikonjatkoa teille sinne. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon :)
   No tämä oli juuri niin täydellinen ja todellakin tarpeellinen keikka että <3
   Hauskaa viikonloppua :)

   Poista
 2. Todella upeat! Kyllä sun nyt kelpaa :)

  VastaaPoista
 3. Ihana blogi sinulla! Luin vanhoja postauksiasi kauas taaksepäin ja tykästyin :) Tänne jäin, tervetuloa vastavierailulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sinulle :)
   Ja tervetuloa :)
   Kävin heti vierailemassa :)

   Poista
 4. Voihan että, tuli kyllä niiiiin kaunis tucca! Kaunis sinä<3 Pitäisipä varata itsellekin aika! Niin, ja arvonnat kiinnostavat aina! Aurinkoa viikonloppuunne<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiii kiitos Viivi <3
   Hyvä hyvä, arvontaa rakentamaan siis ;)
   Hauskaa uutta viikkoa!! <3

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for your comments! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...