DIY-Pihakyltti ajopuista
 '


Heippa vaan! Jo ennenkuin muutimme askartelin meille tämän pihakyltin. Ajopuita olemme aina keräilleet matkanvarrelta ja nyt päätin hyödyntää osan niistä tähän. 

Tämä tosiaan on maailman helpoin tapa tehdä itselleen pihakyltti. Tarvitset vain ajopuita(taikka vanhoja lautoja jne.) maalia(ulkokäyttöön), vasaran ja nauloja. Tällainen kyltti olisi varmasti myös oikein kiva valkoisella pohjalla, mutta ajattelin hieman revitellä ja valitsin värejä ;)

Maali on vedelty lankkuihin ihan miten sattuu, sinne sun tänne, joten erittäin helppoa ja myös lapsen kanssa yhdessä askarteluun sopivaa puuhaa. 

Vinkkinä ainoastaan oikeestan se, että kannattaa miettiä minkä mallisen "pylvään" valitsee, pyöreän vai suorakulmaisen. Pyöreällä pylväällä on helpompi asetella kylttejä eri suuntiin ja litteä(suorakulmainen) pylväs antaa paljon vähemmän säätelyn varaa. 

Nyt kun kylttini on vielä näin pieni-osainen en tarvinnut pyöreää pylvästä. Mutta ensi kesänä kyltti kasvaa ;)

Mukavaa keskiviikkoa!!


Kommentit

 1. Tuosta kyltistä tuli mieleen värikkäät sufrrilaudat ja Hawaji :)
  Oikein on onnistunut tuunaus!

  VastaaPoista
 2. Kertakaikkiaan ihana. Toi mieleen kesän ja matkamme San Fransiscoon :-) Sopii niin teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)) Vähän juuri sellainen beach-tyylinen :))

   Poista
 3. Heippa. Kävin siellä kävelyllä torstaina, kun olin poikani sählyharjoitusten kuskina. Tunnistin kotisi juuri noiden kylttien vuoksi:D. Ihan niin turkkilainen en ollut, että olisin vaan marssinut siltä seisomalta sisään ilman kutsua. No, sain sieltä hauskan paikallisoppaan (kts. blogista) ja vietin ihanat Tiuska-hetket. On teillä vaan niin somaa siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinpä kurkkaamassa :) Hehe siellähän sä meidän laiturilla olit käynyt :) Ensi kerralla tulethan kylään :)
   Vene on liian iso tuolle laiturille, joten se on toisella laiturilla :)
   Ihania kuvia olit ottanut :)

   Poista
 4. Tää on niin kaunis, mutta samalla veikeä! Onko nuo tekstit myös maalilla vai tussilla tehdyt? Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo elikkäs sellainen kuin maalitussi :) Mutta toimisi varmasti tavallisella tussillakin...Ja tietysti maalilla ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for your comments! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...