Pieni taiteilijatyttö









Heippa vaan. Eilen Ella istuskeli ruokapöydän äärellä ja piirteli. 
Hän on kyllä pieni taiteilijasielu. Osaan hyvin kuvitella minkälainen koti hänelle joskus tulee. Ehkä hieman sotukuinen, jos eivät nuo siivoustaidot tuosta parane ;)
Jokainen pieni tyttö taitaa olla vähän sottapytty. Vaatteita pitkin huonetta, leikkejä kesken joka nurkassa sekä koruja ripoteltuna pitkin lattiaa. Minäkin olin varsinainen sottis, mutta nyt ole lähes päivittäin imuroiva siivousintoilija. Mikä meni pieleen :) 

Ella rakastaa ja arvostaa kauniita esineitä. mutta joskus meillä on hieman erikäsitys siitä, mikä on sellainen esine joka kannattaa säästää. Esimerkiksi minä itse en koe, että suklaamunan foliokääre on säästämisen arvoinen, vaikka se kuinka kimaltaa, mutta taiteilijatyttö on sitä mieltä, että siitä saa vielä tehtyä jotakin hyvin hienoa. 

Ehkä itsekin syyllistyn tähän samaan, sillä olen aika monesta asiasta sitä mieltä, että sitä voi käyttää uudestaan aivan toisella tavalla, pienellä tuunauksella tietysti.
Onkos täällä muita "kaiken turhan säilyttäjiä"? :)

Nyt tämä meidän taiteilijatyttö on aloittanut oman blogin <3

Mukavaa keskiviikkoa! Tuntuu vähän siltä, että tänään taitaa tulla kaunis aurinkoinen päivä ;) 






Kommentit

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Ihana pieni taiteilijan alku! Ja sinulla on kyllä kaunis blogi, oikein osuva nimikin. Jään ehdottomasti seurailemaan! Tervetuloa vierailemaan myös blogiini! T.Kaisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon :) Nyt menen heti vierailemaan blogissasi :) Tervetuloa, mukava kun löysit tänne :)

      Poista

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Suositut tekstit