Kohta onpi joulu ❤


Voihan joulu! Ihanaa kun se on kohta taas täällä. Joulupaketit on paketoitu, pipareita on leivottu(ja nekin jo syöty)ja joulukuusi on koristeltu. Nyt kotonakin näyttää jo joululta.

Hain joulukuusen viikko sitten ja voi miten ihana sen tuoksu onkaan. Illalla koristelimme sen Ellan kanssa. Myös Hugo-poika oli innoissaan kun keittiiöön kannettiin puu. Vielä toistaiseksi tu pieni karvakamu on ymmärtänyt, että kuusen juurella EI SAA nostaa jalkaa. Kop kop koputan puuta.

Kuusessamme on vanhoja perinteisiä kuusenkoristeita 80-luvulta. Niitä samoja jotka koristivat kuusiamme kun olin lapsi. Olen iloinen, että äitini on säästänyt ne, sillä ne sopivat meille täydellisesti.

Me vietämme joulun taas espoossa vanhempieni luona. Sinne saapuu myös veljet ja siskoni. Aamulla syömme joulupuuroa ja päivällä valmistelen äidin kanssa kaikenlaista herkkua. Istumme pöydän ääressä monta tuntia, syömme, juomme ja tietysti laulamme.

Ruokailun jälkeen Ella jakaa meille paketit kuusen alta ja avaamme paketit vuorotellen. Yleensä ilta jatkuu kahvittelulla ja pelaamme pelejä. Joulussa on parasta se, että saamme olla yhdessä. Kuten isoveljeni aina snoo "huutoperhe taas kokoontuu". Huutoperhe siksi, että meitä on niin monta(5sisarusta)ja kaikki olemme kovaäänisiä höpöttäjiä. Ei me mitään huudeta ;) Ehkä vähän riemusta.

Kuinka teillä vietetään joulua?

Oikein mukavaa joulun odotusta ja joulua teille kaikille!!Kommentit

 1. Kaunis kuusi ja ihana kun äitisi on säästänyt koristeita. Täällä toinen "huutoperheen" jäsen. :) Meitä on neljä sisarusta ja kyllä sitä ääntä vaan tulee kun tapaamme. Ihana rikkaus nuo sisarukset!

  VastaaPoista
 2. Ja täällä huutoperheen äiti ;) , niin kuvaavaa. Viimeiset lapset saapuivat joulun viettoon Suomeen eilen. Ja kävi tuuri, saatiin vuokrattua niin iso talo, että mahdutaan koko perhe ja koirat saman katon alle hienosti. Ja tätä riemua jatkuu kolme kokonaista vuorokautta. Ihanaa!
  Ihanaa joulua koko teidän huutoperheellenne!

  VastaaPoista
 3. Hello Aino -Kaisa, merry christmas to you and your whole family. Please give your Mom my best wishes ( I miss her blog )For 2017 good health and happiness .
  Hugs Ellen

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Suositut tekstit