Pientä pintaremonttia: sisäkattojen maalaus ja keittiön muutoksetHeissan. Huh mikä viikko meillä on ollut. Anssi oli talvilomalla ja maanantaina sovimme, että laitamme Edvinin huonetta kuntoon. Sieltä siis puuttui puolet lattiasta, on maalattavaa, listan laittoa jne. Otimme heti aamusta remppa-asenteen ja aloitimme huoneen pintaremontoinnin. Siinä sitten huomasimme kuinka kivaa oli taas puuhastell yhdessä. Anssi sitten ehdotti, että eikö me nyt voitaisi sitten maalata ne olohuoneen, keittiön sekä eteisen katot.

Siitä se ajatus sitten lähti.

Kävimme ostamassa maalit ja pistimme radion soimaan. Neljässä päivässä saimme koko urakan valmiiksi. Samalla kun saimme katot maalattua ajattelimme, että mennään nyt tällä samalla inspiraatiolla ja aloitetaan keittiön laittaminen.

Olen pitkään haaveillut liitutaulu seinästä ja suunnitelmiin on kuulunut myös avohyllyt. Irrotimme muutamia keittiökaappeja, maalasimme hyllyt ja mallasimme niille paikat. Anssi maalasi olohuonetta ja minä tartuin telaan ja mustaan liitutaulumaaliin. Rohkeasti sutasin koko seinän mustaksi. Ja täytyy sanoa että siitä tuli aivan UPEA!

Nyt keittiö unelmat ovat saaneet hyvän alun ja tästä on hyvä jatkaa.

Meillä on ihan mieletön inspiraatio ja suunnitellaan jo seuraavan seinän laittoa.

Kannatti olla ahkera ja rohkea, sillä lopputulos on mahtava ja juuri meidän näköinen. Valkoiset katot tuovat lisätilan tuntua sekä valtavasti valoa. Tässä teille muutamia kuvia keittiöstä. Mitäs pidätte?

Onhan se erilainen. Ei niin perus keittiö, mutta meille juuri täydellinen.

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa! Palataan taas pian!Kommentit

 1. Oi, onpas tunnelmallisen näköistä ja aivan ihana tosissaan tuo liitutauluseinä! Samaa inspiraatiota haetaan täällä, kaikkia haaveita on paperilla, enää tarvii saada mies innostumaan mukaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :)
   Liitutauluseinästä olen kyllä niin iloinen :) Jaksan ihastella sitä kokoajan :D hah
   Meilläkin oli suunnitelmat ja haaveet olemassa, mutta sitten tuli kaikenlaista ja aina se jäi. Nyt tartuimme sopivaan hetkeen ja kipinään joka sitten leimahtikin ihan kunnolla :)

   Lähettelen sinne inspiraation kipinöitä, ja miehellesi varsinkin :) Että hänkin innostuisi :)

   Mukavaa viikkoa!!

   Poista
 2. Tulipa upea tuosta seinästä, ihana keittiö, tykkään!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)
   Mekin olemme iloisia, että se onnistui niin hyvin <3

   Poista
 3. Hi Aino-Kaisa ,I LOVE the chalk-paint wall in your kitchen , I have been wanting to paint my Pantry doors that way for the longest time .But I am not an expert painter, I guess I should just be brave like you and go for it!!!Enjoy your baby-boy, teething and all , time, while they are little, goes too fast.
  Talk (write :)) )to you soon . Ellen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi Ellen! Thank you!
   Sounds good, you should definitely paint the pantry doors. Then you scribble little texts on them and clues to what the pantry holds :) Just go for it.

   Yet again we had a sleepless night here with Edvin. And in the morning I took him into our bed. He fell asleep holding my hand. And every morning he wakes up with a smile and I completely forget that I didnt get any sleep :) <3 haha Today he´s 5 months <3 Time really does fly..

   Have a great week Ellen!!

   BR Aino-KAisa

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for your comments! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...