Blogin uudistuminen ♡


Hei vaan. Blogini on palannuut vanhalle paikalleen, tänne bloggeriin. Toivotan sinut siis tervetulleeksi. Jos blogini on sinulle uusi tuttavaas, minäpäs kerron hieman minusta, meistä.


Olen Aino-Kaisa, äiti, valokuvaaja, sisustaja ja mahdoton puuhastelija. Blogissani seikkailee minun lisäksi mieheni Anssi, lapset Ella ja Edvin, meidän vaihto-oppilas tyttömme Opal sekä kaksi karvaista Shih Tzua.

Asumme Kotkassa pienellä saarella nimeltään Tiutinen. Tämä on todella upea paikka.



Blogia olen kirjoittanut jo monta vuotta. Suomeksi, vuodesta 2012, mutta alunperin Kaunis Elämä on perustettu loppuvuodesta 2008 ja blogi oli aktiivinen englannin kielisenä vuoteen 2011 asti.

Täällä päivitykseni ovat arkisia, joskus juhlaviakin, mutta enimmäkseen ihan tavallisesta lapsiperheen arjesta. Välillä kirjoitan tekstejä vähän vähemmän, mutta kuvia minulla on aina runsaasti. Visuaalinen viestintä on minulle tärkeää ja kuvat ovat ihania.





Meillä sisustetaan paljon ja kotimme on sisustettu pelkästään kaikella vanhalla ja kierrätetyllä. Käymme paljon kirpputoreilla, tykkäämme sienestämisestä sekä matkustamisesta. Mutta parasta on kuitenkin nauttia hyvästä olosta ja elämän pienistä iloista ihan täällä omassa kodissa oman perheen parissa.



Tervetuloa mukaan. Mukavaa, että löysit tänne. Minulle saa aina laittaa viestiä jos siltä tuntuu, kommentoi blogiteksteihin tai ota yhteyttä sähköpostitse. Blogini uudistuu vielä tämän viikon ajan, kunnes saan sivut kuntoon. Välillä saattaa näyttää hassulta ja keskeneräiseltä. Mutta kyllä tämä tästä muokkaantuu. Ehdotuksia saa antaa, mutta yritän pitää sivut simppelinä ja panostan mobiiliversioon, niin täällä on aina helppo ja mukava vierailla.

Oikein hauskaa alkanutta viikkoa!!

Kommentit

  1. Täällä edelleen jatketaan lukianasi ja nautitaan erityisesti kauniista kuvistasi sekä kerätään vinkkejä oman kodin sisustukseen!
    Ihanaa syksyä teidän koko perheelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos. Ihana kuulla että inspiroidut, tuntuu tärkeältä ♡ Ja mukavaa kun olet mukana :)

      Poista
  2. Jatkan lukijanasi ja kauniilta blogisi näyttääkin. Sinäkin olet ollut blogini Mökki ja koti Ahvenanmaalla-lukija, mutta nyt olen lopettanut tuon blogin. Uuden blogini nimi on Kristiina K ja jos sinua vielä kiinnostaa jatkaa postausteni lukemista, niin liitythän blogini sivupalkista lukijaksi. Lukijuus ei näet siirry automaattisesti vanhasta blogista tähän uuteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos, kiva kun laitoit viestiä. Ja mukavaa kun löysit tänne :)

      Poista

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Suositut tekstit