Kaksivuotiaan juhlat ❤

Kaksivuotiaan juhlat ❤

Lauantaina vietimme Edvinin syntymäpäivää. Kylässä oli lähisukulaisia ja muutamia ystäviä. Meillä oli oikein hauska ja vauhdikas päivä. Huh. Juhlien järjestäminen on aina niin rankkaa, mutta mukavaa :D
Ensimmäinen kummitäti kun tuli taloon niin heti alkoi lasten villitseminen tanssilla. Pikkuset juoksivat pitkin keittiötä ja voi sitä naurua, kijumista ja kikatusta. 
Tarjolla oli salamipiirakkaa ja savulohipiirakkaa. Piirakat tein edellisenä iltana niin ne ovat ihanan maukkaita seuraavana päivänä. Juhla-aamuna Anssi päätti vielä, että voisimme tehdä pikkupitsoja. No pitsamestari alkoi vääntämään taikinaa ja leipoi meille muutaman pellillisen pikkupitsoja. Aika herkkuja.
 Kakku oli ihan perinteinen täyskäri ja päällä oli kippiauto ja lavallinen karkkeja. Aika hauskoja koristeita saa ihan leluistakin.
En usko, että Edvin oikein ymmärsi juhlimista, mutta sevästi tajusi, että hän saa lahjoja ja häntä huomioidaan. Ja kakun Edvin kyllä ymmärsi ja ehti jo puhaltaa toisen kynttilänkin ennen laulun loppua. Ihana reipas pikkunen. Ja hauskaa meillä ainakin oli ♡
No ensi vuonna varmaan jo ymmärretään taas enemmän. 
Edvin ketoi Riikka tädille ja Harri sedälle, että haluaa mandariinejä lahjaksi. Edvin sai tietysti niitäkin :D
Kiitos kaikille syntymäpäivistä ja monista onnitteluista. Uskomatonta, että pieni mies on jo kaksi vuotias. Kehitystä ja kasvua on ollut mahtava seurata ja Edvin on jo niin iso poika. Kova höpöttämään, vähän niinkuin äitinsä ja hassuttelija niinkuin isänsä.
Virtaa tällä pienellä kyllä riittää ja kokoajan täytyy ihmetellä ja tulkita ympäristöä. 
Mukavaa alkanutta viikkoa! 

Kommentit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Suositut tekstit