Näin meillä sisustetaan ❤

Näin meillä sisustetaan ❤

Heissan! En olekkaan ihan vähään aikaan kirjoittanut sisustusaiheista päivitystä. Ja sisustaminen on se mun juttu kuitenkin. Joten...Tässä olisi hieman sisustusaiheista juttua ja tietysti meiltä.
Ajattelin, että ihan sellainen simppeli kirjoitus meidän kodista, kera monien kuvien tietysti, ja enimmäkseen siitä miten meillä sisustetaan. 
Meillähän on aika runsas koti. Tai oikeastaan en oikein ole ikinä osannut kuvailla meidän kotia ihan oikein sanoin. Mutta muutamia mitä tulee mieleen ovat ainakin runsas, kotoisa, eloisa, värikäs, kierrätetty ja ehkä eniten voisi sanoa, että meidän näköinen
Kotimme ei kirjaimellisesti ole kovin värikäs, mutta käytän sitä sanaa ja tarkoitan persoonallisuudellaan värikästä. Ei missään nimessä ainakaan tylsä. Tavaraa nimittäin on. Ja kaikista eniten juuri niitä yksityiskohtia. 
Kodissamme on paljon esineitä, mutta jokaisella esineellä on kuitenkin tarinansa. Monet ovat siellä siksi, että ne ovat kauniita, mutta tuovat myös muistoja. Kaikki meillä on kierrätettyä tai lahjaksi saatua. Mitään ei osteta uutena. Ei koskaan.
Uskon, että runsaalla otteella voi myös sisustaa harmonisesti ja kauniisti. Meidän monet yksityiskohdat ovat os suurta kokonaisuutta ja ne ovat tarkasti harkittuja niin, että kokonaisuus on hauska ja kaunis yhdistelmä. 
Opiskellessani kyseistä alaa, mielenkiintoisinta oli juuri asetelmien rakentaminen, niin sanotusti somistaminen. 
Somistaessa aina yhdistelen sellaista mikä ei välttämättä ensinäkemältä sovikkaan yhteen, mutta yhdessä ne luovat harmonisen koknaisuuden. 
Olohuoneen kollaasi seinä on yksi lempi kohdistani meidän kotona. Siihen on koottu kuvia ihanista hetkistä, meidän Ellan taidetta ja muita aarteita. 
Pienen lapsen kanssa meidän sisustukseen kuuluu tietysti myös paljon leluja. Olohuone hukkuu niihin, mutta ei se mitään. Ne ovat nyt osana tätä värikästä kokonaisuutta. Slelaista hillittyä harmonista kaaosta. 
Mutta oman kodin sisustamisessa on tärkeintä se, että rakentaa kotia oman näköiseksi ja itselleen sopivaksi. 
Meille sopii tämä "hillitty" kaaos ja elämän makuinen koti. Tänne on koottu kaikenlaista elämän varrelta. Lapset ja koirat, kimpsut ja kampsut kaikki sulassa sovussa. ❤
Mainitsin, että mitään ei osteta uutena. Paljon teemme itse ja monet vanhat esineet saavat uuden elämän joskus ihan täysin uudelle tavalla. Rakensin linnunhäkistä lampun joskus aikoinaan entiseen kotiimme. Se on aika symppis. Lamppu roikkuu olohuoneessa verhotangosta, verhotankona ovat Anssin papan vanhat sukset. 
Keittiön verhotankona ovat suksien sauvat. Ne ovat pala Anssin perhettä joka on nyt aina osana meidän kotia. 
Tämä ihana kaappi on huutokaupasta huudettu ja kätkee sisäänsä kaikki meidän astiat ❤
Kirjat ja lehdet ovat myös iso osa meidän sisustusta. Luen paljon lehtiä ja säilytän kaikki kauniit lehdet. Selailen niitä kun tarvitsen inspiraatiota ja joka kerta löydän uusia ideoita jo luetuistakin.
En koe olevani mikään trendien seurailija ja en osta ikinä mitään sellaista mikä on muodissa. Suosin myös siksi kaikkea kierrätettyä ja vanhaa koska silloin ne esineet ovat uniikkeja. Mutta kuitenkin osaan ihailla kaikenlaisia sisustustyylejä aina modernista hyvinkin romanttiseen, vaikka oma kotini ei olekkaan sellainen. 
Ja uskon, että myös eri tyylisistä kodeista voi löytää itselleensä inspiraatiota, vaikka se poikkeaisi ihan täysin omasta tyylistäsi.
Anssin yksi lempi artisteista, Sinatran levy inspiroi olohuoneen hyllyllä.
Anssillakin on erittäin suuri rooli meidän kodin sisustamisessa. Lähes kaikki hankinnat ovat yhdessä tehtyjä.
Hän on mies joka tykkää sisustaa ja laittaa kotia.  
Anssin Frank hatut ❤
Jos ihmettelit, että missä se pieni mies on, niin hän oli kuvailun aikana nukkumassa meidän sängyssä. Siellä se pieni pörröpää tuhisi ihanasti melkein kolme tuntia ja minä sain rauhassa kuvailla, siivoilla ja sain myös leivottua pari piirakkaa huomisen syntymäpäiväjuhlia varten.
Meillä sisustetaan suurella rakkaudella, inpiraatiolla ja omalla maulla. Näin syntyy meille sopiva koti ❤
Mitenkäs teillä? :)
Oikein ihanaa viikonloppua! Huomenna juhlimme viikko sitten kaksi vuotta täyttänyttä Edviniä. ❤ 

Kommentit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Suositut tekstit