Kuulumiset ♡Kuten huomasitte, blogi on ollut hiljainen jo kuukauden verran ja syys siihen on yksinkertaisesti se, että olen ollut niin keskittynyt uuteen työhöni, että en ole jaksanut ja ehtinyt kirjoitella tänne, vaikka kirjoitettavaa löytyy todella paljon. Kaikki muu vapaa aika menee perheelle.

Nyt täällä näpyttelen menemään hullun lailla ja yrtiän saada rästissä olevat päivitykset kirjoitettua. Kyllä se tästä taas lähtee.

Uudesta työstä vielä sen verran, että viime viikolla minulla oli kaksi hyvin tehokasta koulutuspäivää Lahdessa. Antoisat kaksi päivää jossa tutustuin moneen uuteen tyyppiin. Koulutuspäivät Lahdessa olivat tehokkaat ja hyödylliset. Parasta oli se, kun pääsin tutustumaan Askon omaan sohvatehtaaseen Lahdessa. Kotimaista perinnettä, käsityötä ja  laatua jo vuodesta 1918. Ihan mahtavaa oli nähdä kaikki nämä vaiheet ja se miten jokaisen asiakkaan sohva valmistetaan alusta loppuun siellä tehtaalla. Aika hienoa. Ja vaikuttavaa.


Nyt kuukausi vaihtuu ja kohti kevättä mennään vauhdilla. Aika ihanaa! Kyllä on nyt talvestakin yritetty nauttia niin paljon kuin minä luulen, että kykenen nauttimaan, sillä en vieläkään ole mikään talvi-ihminen. Voiton puolella ollaan kuitenkin.

Ja kun kevättä kohti mennään, nin alkaa se tuttu sisustamisen kausi. Insiraatio herää taas ja tekee mieli laittaa kotia uuteen uskoon. Tiedättehän sen tunteen?
Mutta tässä meidän pikaiset kuulumiset. Lisää on tulossa. Tiedossa on kaikenlaista kivaa, sisustukseen liittyen tietysti.

Oikein ihanaa loppuviikkoa!! Minä kävin juuri ystäväni kanssa teatteriissa, sillä joskus mamit tarvitsevat niiden aikuisten ystävien seuraa myös. Vaikka onhan tämä kuvien pieni mies ihan parasta seuraa Kommentit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Suositut tekstit