Pienen budjetin sisustamista, kierrättämällä. Yhteistyössä Goodwill Suomi


***Kaupallinen yhteistyö***


Hei vaan. Kuten sanoinkin jo, että täällä on ollut mukavia projekteja ja tässä on yksi niistä.
Goodwill Suomi otti minuun yhteyttä ja pyysi mukaan yhteistyökuvioihin.
No sehän sattui minulle sopivasti, sillä suurena kirppari- ja kierrätäjäfanina käytän näitä palveluita useinkin.
Goodwill kierrätysmyymälöitä on Kotkassa, Karhulassa, Haminassa sekä Porvoossa.
Heidän konseptinsa on oikeastaan aika mahtava ja sen tuottojen avulla työllistetään sekä kehitetään mm. monia valmennus- ja koulutusohjelmia.
"Anna hyvän kiertää" on slogani jota minäkin käytän usein.

Lahjoita:
Lahjoittaminen on helppoa. Goodwill ottaa vastaan kaikenlaista hyväkuntoista tavaraa ja vaatetta. Heillä on myös maksuton noutopalvelu isojen houonekalujen suhteen. Huonekalut tarkistetaan paikanpäällä noudon yhteydessä ja jos ne ovat hyväkuntoisia, GW ottaa ne mukaansa. Huonokuntoisista huonekaluista peritään kierrätysmaksu. Mutta tavarat aina tarkistetaan paikan päällä, jolloin asiakas voi päättää itse haluaako hän maksaa kierrätysmaksun kaatopaikalle vietävistä tavaroista, vai pitääkö hän ne itsellään.Olen itsekin monesti lahjoittanut tavaroita Goodwilliin. Ja viime viikolla vein Karhulan myymälään kassillisen tavaraa, enimmäkseen lastenvaatteita sekä muutaman lelun.
Edvin oli innokas lahjoittaja, mutta kun käänsin katseeni, halusi hän tyhjentää kassin ja ottaa lelut takaisin. Muutama lelu päätyi takaisin omaan lelukoriin, mutta muutaman hän onneksi hyväksyi seuraavalle leikkijälle. Hänellekin olen opettanut, että kierrättäminen kannattaa ja kerron, että lelut menevät käyttöön seuraavalle pienelle ihmiselle.
Tuntuu hyvältä antaa pois tavaroita joita ei itse enää tarvitse, tietäen että seuraavalla omistajalla voisi olla niille käyttöä.
Toisen roska on toisen aarre. ❤


Myymälässä on hyvä valikoima mm. kirjoja ja pelejä.

Pidän Goodwillistä siksi, että se on selkeä. Tavarat on lajiteltu siististi ja voit helposti tehdä löytöjä.
Myymälän tuotteet on hinnoiteltu väreittäin ja joka viikko on alennusväri, jolloin värin tuotteet ovat puoleen hintaan.
Kätevä idea ja näin tavara liikkuu säännöllisesti. Voit joka reissulla tehdä uusia löytöjä.
Goodwillissä on myös paljon käytännöllistä tavaraa ja olen usein löytänyt esimerkiksi juomalaseja rikkoutuneiden tilalle.


Ostoskärry täyttyi hetkessä.

Koska olen sisustaja, halusin myös toteuttaa yhteistyöni sen mukaisesti. Teinitytön huone on ollut siivous- ja sisustusprojektin alaisena jonkin aikaa. Huonetta on muokattu niin, että se sopisi paremmin nuorelle naiselle.

Ajatuksena tietysti se, että pienelläkin budjetilla saa tehtyä muutoksia. 

Ella on kovin tykästynyt kasveihin, mutta kun ne eivät millään pysy hengissä hänen hoidossaan niin päätimme, että ostamme tekokasveja. Tekokasvejen löytäminen ei olekkaan aina ollut niin helppoa, sillä ihan mikä tahansa muovi "härpäke" ei kelpaa. Goodwillistä löysimme upeat kasvit.


Ihana kasvi sekä kori päätyivät kirjoituspöydän vierelle.Löysin aarrearkustani vanhan kankaan josta tein verhon sängyn vierelle. Palmut kuvaavat hyvin meidän lempi paikkaa, Thaimaata ja ripaus tropiikkia huoneen sisustuksessa on aika kiva.


Oikeita kynttilöitä en voi antaa nuorelle, mutta ledikynttilät tuovat mukavan tunnelman. Lasipurkit, kivet, kynttilät, kasvi ja kori, sekä laatikko ovat myös Goodwillistä.Kuten suurin osa teineistä, myös meidän teini kerää paljon kaikenlaista.
Leffa- ja konserttiliput säästetään, valokuvia ripustetaan joka puolelle ja yksi mitä en mitenkään ymmärrä on se, että tekniikkalaitteiden laatikot säästetään. Tyhjiä kaijutin- ja kameralaatikoita hyllyillä. Kummallista.

Niin ja kasveillakin on kuulemma nimiä. Siellä asuu ainakin Teppo sekä Möykky.


Käy tutustumassa Goodwillin nettisivuihin, Facebook-sivuihin sekä Instagram-tiliin.
Ja suosittelen ehdottomasti poikkeamaan myymälöissä. Myös Haminan kaksikerroksinen myymälä on käymisen arvoinen.


Olen itsekin aika tyytyväinen, sillä tein mielestäni aika kivoja löytöjä.
Mitä mieltä olette?
Kierrättämällä kannattaa!

Oikein mukavaa viikonloppua!!
***Päivityksen tuotteet saatu yhteistyössä.***

Kommentit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Suositut tekstit