Tuurilla Varissaareen! ♥Kesäkausi on korkattu, nimittäin kävimme sunnuntaina Varissaaressa. Yksi meidän perheen lempi kesäkohteista!
Sapokasta hyppäsimme tuurin kyytiin(vuoromoottori)ja muutamassa minuutissa ollaankin jo Vaakussa.

Huom. lapset 4-12, 4€. Alle 4-vuotiaat pääsevät maksutta :)

Edvin rakastaa veneilyä, ja siksi tuurilla matkustaminen onkin niin ihanaa.
Nautin itsekin merimatkoista suunnattomasti, sillä nuorena olin töissä kansimiehenä monta kesää. Matkustimme pitkin kotkansaaristoa koko kesän. Vieläkin yksi ihan parhaita työpaikkoja ikinä!

Meidän vaihto-oppilas Opal lähtee pian takaisin kotiin ja haluamme nauttia näistä parista viikosta. Onneksi kelit ovat olleet mahtavat, sillä saaressa käyminen oli ehdottomasti meidän To Do-listalla.
Käy lukemassa meidän tarina, "Isäntäperheenä vaihto-oppilaalle".Ravintola Vaakku on myös ehdottomasti yksi kesän vierailukohteita jossa kannattaa käydä.
Ihanasti sisustettu ja viihtyisä ravintola, niin upeassa miljöössä.

Varissaari on täynnä kaikenlaista tapahtumaa pitkin kesää ja on myös siksi suosittu vierailukohde. Saarella on upeaa historiaa ja sen raunioihin sekä tarinoihin voi tutustua ympäri saarta. Vaakussa on paljon nähtävää ja tutkittavaa koko perheelle. Mikään ei ole yhtä ihanaa kuin kesän meri-ilma. Ja täällä Kotkassa olemme niin onnekkaita 
Kiitos Vaakku, nähdään taas pian!

Muita kokemisen ja näkemisen arvoisia saaria ovat mm. Kotka Rankki, Kaunissaari , sekä tietysti Kukouri. Tänä kesänä haluamme käydä myös Haapasaaressa, sillä siellä olen käynyt viimeksi pikkutyttönä!Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Voi kiitos. Ihan mahtava paikka ja siellä kyllä saa nauttia :)

   Poista
 2. nyt vaan tutti pois isolta pojalta. Hyvää kesää silti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos neuvosta, jospa antaisit vielä ne oikeat vinkit meille, että miten se onnistuu :) Yritys kova! Mukavaa kesää!

   Poista

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Suositut tekstit