Hei, me mentiin naimisiin! ♡

Heippa vaan! Aika hektinen kesäkuu täällä, mutta nyt on vietetty meidän suurta päivää, sillä lauantaina, me sanoimme tahdon 
Vietimme häitä täällä Tiutisessa ja juhlat pidettiin Tiutisen Työväentalolla. Teema oli kesäinen ja ajatuksena oli pitää erittäin rennot juhlat. Torstaina aloitimme juhlatilan koristelun ja kaksi päivää hääräsimme, että saimme kaikki valmiiksi. Minulla oli hyvin selkeä visio ja saimme toteutettua sen. Ihanat ystävät, äitini ja sisko olivat mukana auttamassa meitä.

Koristeluun käytimme loppujen lopuksi hyvin yksinkertaisia asioita, mm. valosarjoja katossa, luonnonkukkia sekä aitoja koivuja.
Kaikki muu oli kierrätettyä ja itsetehtyä.Ihanan suuren kattokranssin teki Garden Living viherkeitaan Kirsti. Ihan mahtavan upea luomus, joka kruunasi koko juhlatilan!Lauantaiaamuna suuntasimme kaasojen kanssa kampaajalle ja aloitimme valmistelut. Mitään suurta kiirettä ja stressiä ei ollut, sillä kaikki oli niin rennolla otteella. 

Olemme jo pitkään tienneet minkälaiset häät haluamme ja hääinfossa ohjeistettiin kaikkia jättämään puvut kaappeihin ja suositeltiin pukeutumaan joko valkoiseen tai vaalealla teemalla. 
Kyseessä olivat kesäjuhlat ja halusimme, että juhlat ovat juuri meidän näköiset. 


Tilasin meille seppeleet taitavalta Sallalta, Sammalsydän. Annoin hänelle vapaat kädet ja olen kyllä erittäin tyytyväinen.Vihdoin, iltapäivällä koitti se hetki kun astelin rakkaani luo. 
Olin niin kauhean jännittynyt. 

Ennen vihkimistä piti hörpätä pienet tiukat, sillä olin aivan varma, että pyörryn. 

Hetki oli niin tunteikas ja kyyneleitä ei säästelty. 
Papin puhe oli niin kaunis, että itkimme lähes koko puheen ajan. Miten upeaa oli kuulla meidän tarina toisen tulkitsemana ja kuinka hyvin hän on ymmärtänyt meidän tunteet ja pukenut ne sanoiksi.


Se on ihmeellistä miten suuri tämä hetki voikaan olla, vaikka olemme olleet yhdessä jo pitkän ajan, eikä suuren jännityksen aihetta oikeastaan pitäisi olla. 
Vihkiminen oli kuitenkin hyvin herkkä, tunteikas sekä mielettömän ihana hetki.


Vihkimisen jälkeen siirryimme rantaan ottamaan muutamat kuvat. 
Vihkimisen oli tarkoitus olla rannalla, mutta juuri ennen asettelua, rannalla oli kauhea tuuli ja taivaalta tuli muutamat pisarat. 
H-hetken lähestyessä, emme enää ehtineet vaihtaa vihkipaikkaa rannalle, vaikka myräkkä vähän hellittikin. Paikka oli kuitenkin kaunis, koivujen alla.

Kaikki tapahtui ihan Työväentalon ympärillä, meri ja juhlatila vain muutamien metrejen päässä.Kuvaajana toimi taitava pikkuveljeni Aleksi. Hän on ottanut kaikki nämä vihkitilaisuuden kuvat sekä meidän ihanat hää- ja perhekuvat. 

Valokuvaajana itsekin, minulla oli kamera hetkittäin kädessä ja kuvasin mm. juhlatilan ennen häitä sekä muutamia hetkiä juhlien aikana. Minkäs sille voi, kun on aina tottunut kulkemaan kamera kädessä ja se on minulle hyvin tärkeää, myös hääpäivänä halusin toteuttaa itseäni ainakin jollakin tasolla.
Teeman mukaisesti, menu oli erittäin kesäinen; kalaruokia, salaattejaa, uusia perunoita ja tietysti mansikkakakkua. 
Ruuat valmistettiin itse ja tarjolla oli seisova pöytä.  Olimme palkanneet päiväksi kaksi tarjoilijatarta, jotka hoitivat kaiken tarjoilun ja siivouksen keittiön puolella. He olivat tehokkaita ja homma toimi hienosti.
Olin suunnitellut buffetin esteettisen puolen huolellisesti ja jätin tarkat ohjeet siitä mihin mikäkin kuuluu. Ja kaikki oli juuri kuin pitikin. 
Hyvin suunniteltu on tosiaan puoliksi tehty. 
Minulle kaikki semmoinen esillepano sekä koristelu on tärkeää ja pääsin toteuttamaan visioni täydellisesti. Siitä olen myös hyvin kiitollinen 
Koko päivä oli niin täynnä tunteita, onnenkyyneleitä sekä naurua. Koskettavia puheita pidettiin sekä hauskoja leikkejä leikittiin. 
Olimme järjestäneet hääbingon, sekä kaasot pitivät meille perinteisen kenkäleikin.Loppuilta menikin tanssiessa. Meillä oli ihan huikea bändi, nimeltään InstaGlamour. Ryhmä super ammatilaisia, nuoria miehiä ja meininki oli ihan mahtavaa! Meillä oli kyllä niin onnistuneet juhlat. Kiitos kaikille ihanille kun olitte kanssamme viettämässä tätä mahtavaa päivää. 
Kaikki meni juurikin niin täydellisesti kuin voi vain mennä ja saimme ihan meidän näköiset juhlat. Kommentit

 1. Lämpimät onnittelut täältä redutin vierestä! t. Hjeltit

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat häät ♥ Ihan hetkeksi uppouduin täysin menoon mukaan, kuvat olivat niin rentoja ja tunnelman pystyi ihan aistimaan. Onnea tuhannesti!

  VastaaPoista
 3. Oi, ihanan näköinen tila ja onnellisen näköiset juhlat. Onnea vastanaineille!

  VastaaPoista
 4. Onnea vielä täälläkin! <3 Ihanan rennot ja onnellisen näköiset häät! <3

  VastaaPoista
 5. Miten kaunista ja hauskaa. Monia onnellisia vuosia!

  VastaaPoista
 6. Tätäkin kautta vielä paljon onnea! Ihana tunnelma häissänne! Juuri sopivan rento, ja niin kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Onnistuimme kyllä järjestämään niin mukavat ja meidän näköiset rennot juhlat <3

   Poista

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Suositut tekstit