Blogata, vaiko ei...

Hei vaan! Pitkästä aikaa. Voi kuinka olenkin kaivannut tätä paikkaa.
Avaan hieman ajatuksiani siitä mitä tässä on oikein tapahtunut ja miksi blogini on hiljentynyt.

Kaikki alkoi siitä kun muutin Starbox portaaliin. Siellä ei omat bloggaamisen kriteerit täyttyneetkään joten palasin tänne. Olin kuitenkin ehtinyt kirjoittaa toisella alustalla jo monia kymmeniä tekstejä ja ladannut sinne paljon kuvia ja nyt olen menettänyt ne kaikki.

Nämä tekstit ja kuvat olivat minulle tärkeitä ja nyt täällä ne ovat vain tyhjiä sivuja ilman kaikkia niitä kuvia. Ajattelin, että jossakin vaiheessa, kun pääse täysin yli tästä, etsin kaikki ne kuvat omista arkistoista ja latan ne tänne uudestaan.

Blogin kirjoittamisen ilo katosi täysin oman turhautumisen vuoksi ja päätin, että on aika laittaa blogi jäähylle. Nyt aikaa on kulunut jo niin paljon ja täällä käy edelleen säännöllisesti kävijöitä joten ajattelin, että herätän tämän rakkauden taas henkiin.


Niin paljon on ehtinyt tapahtua tässä välissä ja mietin, että jatkanko tästä hetkestä vai palaisinko kenties hieman viime vuoden tapahtumiin. Taidan tehdä niin, että laitan aina silloin tällöin päivityksiä jotka olin ajatellut julkaista jo aikoja sitten, mutta en koskaan julkaissut.

Blogini edelleen toimii hyvinkin sisustuspainoitteisena, lifestyle ja perheblogina.
Haluan myös päivittää tänne työasioistani sekä yrittäjyyden valloittavasta maailmasta.

Olen alkuvuodesta avannut pienen studion nimeltään Kuvaushuone. Siellä olen nyt hääräillyt useat päivät viikossa ja kuvannut monia ihania asiakkaita. Halusin kovasti oman pienen tilan jossa voin jälleen toteuttaa sisätiloissa otettuja kuvauksia ja nyt sopivan liiketilan löytyessä se haave toteutui.

Klikkaa itsesi tutustumaan toimintaani nettisivuillani tai vieraile facebook-sivuillani.


Ihanaa olla taas täällä! Ja toivon, että myös sinäkin viihdyt taas blogini parissa. 💗

Palataan taas pian!
Kommentit

 1. Olenkin ihmetellyt kun postauksia ei enää ole tullut.Tervetuloa takaisin!

  VastaaPoista
 2. Kiva lukea muiden yrittäjien kokemuksia. Itse vielä blogia harkitsen, että pitäisikö aloittaa. Liiketilan avasin vähän aikaa sitten ja luotan valomainoksen sekä somen tuomaan näkyvyyteen. Mutta ehkä tämä olisi hyvä lisä siihen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiva kun löysit tänne. Blogin pitäminen on kyllä koukuttavaa. Tämäkin blogi elänyt jo kymmenen vuotta mukana menoissa. :D Yrittäjyydestä kirjoittaminen houkuttaa myös paljon ja siksi haluan tuoda sitäkin tänne. Somen voima on kyllä uskomaton nykyään. Aloita ihmeessä blogin kirjoittainen jos yhtään houkuttaa.

   Poista

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Suositut tekstit