Makuuhuoneen uudistus
Kesällä vaihdoimme hieman järjestystä täällä kotona. Ella muutti alakertaan meidän makuuhuoneeseen ja me muutimme ylös Ellan huoneeseen. Yläkerrassa on kaksi makkaria ja Edvinin huone on toinen niistä. Ajatuksena oli juurikin se, että teini saa oman rauhan alhaalla ja me olemme lähellä Edviniä. Vielä toistaiseksi Edvin ei ole suostunut nukkumaan omassa huoneessa vaan nukkuu meidän huoneessa, omassa pienessä sängyssään.


Makuuhuoneen "uudelleen" sisustaminen oli niin ihanaa puuhaa. Ihan kuin olisi muuttanut täysin uuteen tilaan jonka sai rakentaa kokonaan uusiksi.

Alakerrassa meillä toimi sängynpäätynä vanha ladonovi, mutta emme viitsineet irroittaa painavaa ovea seinältä joten se jäi Ellan huoneeseen.


Halusin kuitenkin laittaa seinälle jonkinlaisen kivan asetelman ja loppujen lopuksi asetelma rakentuikin vanhan naulakon ympärille. Myös kauniisti kuivunut hääseppeleeni sai oman paikan naulakossa.

Tuplaten suurempi makuuhuone mahdollisti myös pienen työtilan. Lopputulos on täydellinen, viihtyisä, kotoisa sekä ihan meidän näköinen.Muutoksesta onkin nyt jo jonkin aikaa ja tätä päivitystä tehdessä inspiroidun taas ihan täysin. Nyt tekisi mieli lähteä heti sisustamaan ja vaihtelemaan järjestystä. Joka huoneessa.
Jospa kuitenkin odottaisin huomiseen.

Mukavaa loppuviikkoa! 


        


Kommentit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Suositut tekstit